Leder rundt om?

Foto: hesteguiden.com

Vår lunsjbanker i et V4-spill som fort kan gi fine penger på Axevalla i dag, står til for å kunne lede sitt løp rundt om.

27.08.13 08:52

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, mens tips og spilleforslag er utarbeidet av Roger Sundvisson.

Denne tirsdagen er en svært spennende dag for spillerne, med to jackpot-omganger å se frem til på kvelden, men først kan det spilles til lunsjløpene på Axevalla i Sverige og på Momarken her hjemme hos Norsk Rikstoto.

På kvelden er det som sagt mye penger å spille om i to jackpot-omganger, og i V64-spillet på Eskilstuna på den andre siden av kjølen ligger det hele 2 130 247 SEK ekstra i sekserpotten!

Det ble ingen utbetaling for fem rette i V65-spillet på Bjerke i går, i en svært favorittpreget omgang, og da ligger det 441 997 kroner ekstra i sekserpotten til løpene på landets hovedbane i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi tror på tet og slutt!
1 Lava Broline (V4-3/DD-2) har en klart missvisande rad. Han behövde loppet senast där han blev fast med krafter kvar, och möter klart enklare motstånd nu från ett passande läge. Han är bäst med tidig tätkänning, och härifrån luktar det ledning från start till mål.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Draget!
3 Wonderful Eclipse (V4-2/DD-1) har gjort det bra i lite för tuffa sällskap innan, men var klart förbättrad och höll emot starkt när hon kom till ledningen näst senast. Nu har hon spetsläge igen och möter ingen kanon som Tivoli, och från ledningen har hon fin chans att ta sin första seger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.