Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leder rundt om?

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Hall Of Rolls og Åsbjørn Tengsareid står til for å kunne lede sitt løp rundt om i lunsjen på Bjerke i dag, og vi bankerspiller.

Torsdagen er en travel dag for de spillesugne hos Norsk Rikstoto, og først kan det spilles til lunsjløpene til hhv Örebro i Sverige og på Bjerke her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Til kvelden kan spillerne sette sine innsatser til en V64-omgang på Åby på en andre siden av kjølen samt til en V65-omgang i Bergen er på berget, og da skulle det være nok å ta tak i for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I lunsjen på Bjerke i dag blir 1 Casino Dream klar favoritt i et sprintløp for varmblodshester i V5-1, og hun kan fort lede rundt om. Hun har dog ikke vist seg som den tøffeste sorten til slutt, og da stoler vi ikke helt på henne. Det optimale løpet i rygg leder kan 9 Conrads Martyna få, og med perfekt åpning til slutt, kan hun speede inn til seier. Hun er spennende på kryssene med kun 7% av innsatsene på seg, og vi krysser på alle bonger.

Hardt spilt blir også 2 Calle Cheven i et nytt varmblodsløp i finalen, og han står også til for å kunne få tet. 6-åringen opptrer variabelt, men med en tilsvarende innsats som ved tredjeplassen på 16.1 over en sprint i den nest siste starten, skal det kunne dreie seg om en topp vinnersjanse. Han har dog ikke vunnet løp siden 20. juni i 2012, og selv om det ikke er voldsomt tøft i mot i dag, er det da ikke lett å stole helt på favoritten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfriste Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Nå kommer seieren?
I et varmblodsløp i V5-4 blir 11 Bungee Jumper relativt hardt spilt, etter at hoppa vant på 17.3 full vei i sitt comeback nylig, men hun har tidligere vist ved flere anledninger at hun ikke er like bøs bakfra. Samtlige tre triumfer så langt har kommet i fra tet, og da går vi på et bankerspill på en annen hest i dette løpet.

Da sikter vi til 1 Hall Of Rolls, og vi synes den hoppa står til for å kunne lede rundt om denne gangen. Hun var klart slått av førstnevnte sist (tredje på 17.9 full vei), men nå synes vi det er klar fordel Hall Of Rolls, slik sporene er fordelt i dag. Sistnevnte avsluttet bra sist, og i den nest siste starten holdt hun tappert til slutt.

Der var hun med på en knalltøff 10-åpning i tet, og da var det ikke noe å si på at det ble litt stive bein sist biten. Det ble til slutt tredje på 17.9 full vei i det løpet, og når vi tror veien til tet blir billig i dag, setter vi et halvfriskt bankerspill. Hoppa har samlet opp poeng til en seier nå, og vi tror triumfen kommer for henne i dag.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!