Gå til sidens hovedinnhold

Leeds nekter å gi opp

Leeds holder muligheten og drømmen åpen om å berge plassen i Premier League. Tirsdag banket de jumbokollega Wolverhampton 4-1.

Alan Smith åpnet det sårt etterlengtede scoringsballet for Leeds, da han tuppet ballen inn bak Jones i Wolverhampton-buret etter pasning fra Caldwell.

Viorel Ganea ga nytt håp til Wolves da han fyrte av et kanonskudd fra 22 meter, før Dominic Matteo, James Milner og Mark Viduka i tur og orden ga kriserammede Leeds en jubelaften de inderlig trengte.

Kniven på strupen
Seieren betyr at Leeds er a poeng med Wolverhampton i bunnen av Premier League-tabellen. Dagens kamp bar preg av at det var to lag med kniven på strupen som kjemper for å overleve.

Den meget lojale Leeds-fansen lagde et enormt spetakkel på stadion i kveld, som tydeligvis inspirerte spillerne til å gi det lille ekstra som trengs for å plukke poeng.

Rotterace
Hvis sesongavslutningen i toppen av tabellen blir et bikkjeslagsmål av de sjeldne, så blir det ikke mindre intenst i bunnen.

Fortsatt er det svært få som innser at storheten Leeds er i ferd med å rakne fullstendig. Dagen kamp var et bitte lite steg i riktig retning.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley