RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leeds nærmer seg en løsning

Sist oppdatert:
Leeds United har fått lov til å vente med å betale gjelden til managerne de har sparket, og er dermed et langt skritt nærmere målet om å unngå å bli satt under administrasjon.

David O'Leary, Terry Venables og Peter Reid har alle fått sparken av Leeds, og alle tre har fortsatt penger tilgode i klubben. Nå har de sagt seg villige til å vente på pengene.

Det takker Leeds for.

Yorkshireklubben har frist på seg til mandag med å unngå å bli satt under administrasjon.

35 millioner til gode
Managertrioen har rundt 35 millioner kroner til gode. To tredjedeler av dette beløpet har David O'Leary krav på, som en del av fallskjermen han fikk da han ble sparket i juni 2002. Det neste avdraget, på rundt sju millioner kroner, forfaller i mars. Villa-manageren har imidlertid gitt klubben beskjed om at det klubben skylder, kan fryses inntil videre.

- Bunnlinjen er at jeg vil gjøre hva som helst for å hjelpe klubben, sier O'Leary ifølge The Mirror. Den samme holdningen gir Terry Venables og Peter Reid inntrykk for.

- Hvis Leeds vil utsette avdragene til meg, går jeg gladelig med på det. Så lenge jeg får det de skylder meg, har jeg ingen problemer med det, sier Reid.

Spillerne ber klubben selge
Leeds må finne 60 millioner kroner innen mandag for å unngå å bli satt under administrasjon. Klubbformann Trevor Birch har derfor bedt alle som har penger til gode i klubben, inkludert Robbie Fowler, Robbie Keane og Paul Okon, om å vente.

Eirik Bakke og kaptein Dominic Matteo gikk tidligere denne uka med på lønnskutt. Flere av spillerne nektet imidlertid dette. Spillerne har i stedet bedt Birch selge Alan Smith, Paul Robinson eller Mark Viduka. Bli derfor ikke overrasket om en spiller eller to forsvinner fra Leeds de nærmeste dagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere