Gå til sidens hovedinnhold

Leeds sparket manageren

Klubben flytter fokus mot neste sesong.

Neil Warnock er ferdig som hovedtrener i Leeds. Det bekrefter den tradisjonsrike klubben på sine nettsider mandag kveld.

Warnock tok over jobben som manager i klubben tilbake i februar 2012, men har ikke klart å levere tilfredsstillende resultater den siste tiden.

Mandag kveld ble det 1-2-tap for Derby hjemme på Elland Road, og dermed er Leeds nede på en 12.-plass i The Championship.

Flere kandidater
Opp til playoffplass er det nå åtte poeng når Leeds har seks kamper igjen av sesongen, og dermed ser det svært mørkt ut med tanke på opprykk i vår.

Leeds melder at de nå har valgt å avslutte samarbeidet med Warnock og heller se fram mot neste sesong. Neil Redfearn vil lede laget ut sesongen.

- Han vil lede laget fram til en permanent erstatter er på plass. Det er sjanser for at dette først vil skje etter sesongslutt, heter det i pressemeldingen.

En liste med aktuelle kandidater skal allerede være klar.

- Men siden tilgjengelige kandidater til jobben hele tiden forandrer seg, ser vi for oss en svært fleksibel jakt på vår neste manager, skriver Leeds om dette.

- Vi er skuffet
Leeds-direktør Shaun Harvey takker Warnock for innsatsen i klubben.

- Vi er like skuffet som ham over at vi ikke klarte opprykk denne sesongen. Vi må nå se mot framtiden og finne rett person som kan ta oss til opprykk neste sesong, sier han.

- Vi ønsker også å takke Mick Jones og Ronnie Jepson. De kommer til å forlate klubben sammen med Neil, sier Harvey videre.

Warnock er en svært rutinert manager og har tidligere vært sjef for klubber som Sheffield United, Scarborough, Crystal Palace og Queens Park Rangers.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken