RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leeds-spiller arrestert i sex-sak

Sist oppdatert:
To menn, blant dem en spiller fra Leeds United, er arrestert i forbindelse med et påstått seksuelt overfall på en 20 år gammel kvinne i Leeds.

Politiet i West Yorkshire bekrefter at to menn er arrestert i forbindelse med det påståtte seksuelle overfallet på en kvinne i Leeds mandag kveld.

En talsmann fra Leeds United sier at de vil samarbeide med politiet, og understreker at klubben ikke kommer til å kommentere saken ytterligere før etterforskningen er over.

Av juridiske årsaker kan mennene ikke identifiseres, melder den britiske tv-kanalen Sky.

Dårlig rykte

Arrestasjonen kommer på et svært dårlig tidspunkt for engelsk fotball, som de siste årene har vært rammet av en rekke uheldige episoder.

Klubben Leeds har ofte vært i søkelyset. Jonathan Woodgate og Lee Bowyer sto tiltalt for et rasemotivert overfall som endte med frikjennelse for Bowyer og samfunnstjenester for Woodgate, mens Seth Johnson og Eirik Bakke ble arrestert for fyllekjøring.

Og ikke minst setter den pågående etterforskningen av en påstått gjengvoldtekt i London - som involverer flere Premier League-spillere - engelsk fotball i et dårlig lys.

Holdningsproblem

Ifølge The Sun skal de involverte i gjengvoldtekten i London ha oppført seg som "nyrike tullinger" på byen den aktuelle lørdagen. Èn av spillerne skal ha kastet en 20-pundseddel etter bartenderen i baren ved Grosvenor House Hotel med følgende melding:

- Her har du en dobling av lønnen din.

En annen spiller skal ha vært hoverende overfor de hotellansatte, og påpekt at han "tjener mer på en uke enn du vil gjøre på tre år ".

De uheldige episodene som stadig oftere dukker opp, tyder helt klart på et holdningsproblem blant de unge og, vil mange mene, overbetalte spillerne i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere