Gå til sidens hovedinnhold

Leeds vil ha Strachan

Investorgruppen som forhandler om å overta kontrollen i Leeds ønsker å tilby Gordon Strachan jobben som manager på Elland Road.

De fire investorene håper å kunne fullføre overtakelsen av den kriserammede klubben i løpet av uken. I går ble det kjent at de ønsker å hente den gamle Leeds-kjempen tilbake til klubben.

Strachan forlot jobben som Southampton-manager forrige måned for å «lade batteriene» og få utført en hofteoperasjon. De fleste tror likevel skotten igjen blir å se i managerstolen en gang i fremtiden.

Strachan er svært populær i Yorkshire-klubben, etter at han var kaptein sist laget vant serien i England - tilbake i 1992.

Den nåværende ledelsen på Elland Road forsøkte allerede i fjor høst å hente Strachan til klubben, men måtte slå det fra seg på grunn av den elendige økonomien.

Konsortiumet som kjemper for å overta Leeds har lagt frem et tilbud på 250 millioner kroner for den skakkjørte klubben. Partene skal være svært nærme en avtale som vil redde Leeds fra å bli satt under administrasjon.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser