Leganger stoppet Ikast

Krim Ljubljana kan i stor grad takke Cecilie Leganger for søndagens 28-24-seier over danske Ikast-Bording i mesterligaen.

Den norske landslagskeeperen gjorde det svært vanskelig for Ikast-spillerne, som ikke engang klarte å overliste henne på straffekast, melder NTB-Ritzau.

– Vi fikk aldri spillet til å flyte, og det må man mot et slikt lag. I annen omgang hadde vi sjansen til å ta dem igjen, men vi hadde store problemer og brente fire straffekast, sa en skuffet Ikast-trener Morten Fjeldstad.

– Det var en viktig kamp for begge lag, og det var svært nervøst før kampen. I motsetning til forrige kamp var vi disiplinerte, og det var avgjørende. Vi visste også at Ikast er gode på kontringer og hadde forberedt oss på det, sa Cecilie Leganger.

Før kampen til Krim Ljubljana vant Buducnost fra Serbia og Montenegro over ukrainske Zaporosje. Det betydde at Ikast-Bording med seier over Krim ville være klar for kvartfinalen.

Nå er det i stedet Buducnost som leder gruppen med seks poeng, mens Krim Ljubljana og Ikast begge har fire poeng. Zaporosje er sist med to poeng.

Ikast får dermed en meget tøff oppgave i fortsettelsen. De har nemlig to kamper igjen mot Buducnost, samt en hjemmekamp mot Zaporosje.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.