Leganger usikker på framtiden

Foto: Morten Rakke/SCANPIX

Cecilie Leganger vet ikke hvor hun fortsetter sin håndballkarriere. Kanskje blir det i Slagelse, som lørdag slo hennes Krim Ljubljana i mestercupfinalen.

- Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg vil. Jeg har hatt problemer med å følge medisinstudiene her nede i Ljubljana, men helt til nå har fokus utelukkende vært på mestercupen, av respekt for klubben og medspillerne, sa Leganger.

Flere danske klubbledere har vært ute etter henne, blant dem tidligere Bækkelaget-lagvenninne Anja Andersen som har gjort Slagelse til verdens beste klubblag.

- Jeg kan ikke utelukke Danmark eller Slagelse når jeg beslutter hva jeg gjør, slår hun fast.

Slagelse har forlenget kontrakten med førstekeeper Rikke Schmidt, mens reserven Marie Møller forhandler om sin framtid i klubben.

Leganger sa seg dypt imponert over Slagelses prestasjon lørdag.

- Jeg bøyer meg i respekt for dem. Anjas taktikk var glimrende. Hun lyktes, og alle spillerne lyktes. De spilte klokt og godt, sa hun.

Da Krim Ljubljana tapte bortekampen med bare ett poeng, trodde alle i Slovenia på sammenlagtseier. Men Slagelse vant 36-32 i løvens hule.

- Det var to håndballfilosofier som møttes. Våre systemer og innøvde spill og Anjas offensive, individuelle spill. Jeg har spilt mot mange danske lag, men dette Slagelse-laget var veldig godt. De hadde kampen i sin hule hånd, og vi fant ikke ut av deres offensive forsvar, sa Cecilie Leganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.