RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legende blir ny Djokovic-trener

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Boris Becker skal trene verdenstoeren.

Verdenstoer Novak Djokovic har ansatt den tyske tennislegenden Boris Becker som sin nye trener. Duoen skal starte samarbeidet før Australian Open på nyåret.

– Jeg gleder meg til å få muligheten til å jobbe med Boris. Han er en sann legende med stor tenniskunnskap. Erfaringen hans vil hjelpe meg til å vinne titler i Grand Slam og andre turneringer. Becker er en flott person også, og jeg er sikker på at han vil passe utmerket inn i vårt team, uttalte Djokovic på sitt nettsted onsdag.

Becker har i likhet med Djokovic vunnet seks Grand Slam-titler i tennis. Som 17-åring ble han tidenes yngste Wimbledon-vinner.

Tyskeren skal erstatte serberens langvarige trener Marian Vajda, som likevel blir en del av Djokovics team. Becker blir med til alle de fire Grand Slam-turneringene og starter trenerjobben i forkant av Australian Open.

Novak Djokovic har hatt et sterkt 2013, men tapte likevel verdensenerplassen til spanjolen Rafael Nadal. Med Becker på laget sikter han mot nye bragder.

– Målet for 2014 er å spille min beste tennis og komme i form til Grand Slam- og masters-turneringene, sier han. (©NTB)

FORLOVET: Boris Becker forsøker ekteskapet igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere