Real Madrid har vært i god form den siste tiden, og det spanske storlaget står nå med seks strake triumfer i La Liga. Ikke bra nok, mener den 83 år gamle legenden Alfredo di Stefano.

Argentineren mener at den spanske gigantklubben ikke lenger sprudler, og at de mangler den elegansen som tidligere årganger av laget har hatt.

- De engasjerer ingen lenger. De lyser ikke opp hverdagen, de mangler farge, og de mangler eleganse, sier Di Stefano til den spanske TV-kanalen Antena 3.

- Må spille som et lag
Til tross for den siste tids gode form, er hovedstadsklubben fortsatt et hav bak erkerivalen Barcelona på tabellen. Nærmere bestemt 9 poeng etter 21 kamper.

Barca har også en kamp til gode.

Di Stefano sier han først og fremst var skuffet over Real Madrid under ledelse av Bernd Schuster. Tyskeren fikk sparken i desember, og ble erstattet av Juande Ramos.

Siden den gang har laget opptrådt mye tryggere bakover på banen. I løpet av de siste seks kampene har de bare sluppet inn ett mål.

De er imidlertid veldig avhengig av Raul og Arjen Robben. Sistnevnte er endelig skadefri, og tegnet seg på scoringslisten i lørdagens kamp mot Numancia. Raul sørget for det andre, og tangerte dermed Di Stefanos scoringsrekord på 307 mål for hovedstadslaget.

- Du vinner ikke kamper med en eller to gode spillere. De må spille som et lag, men akkurat nå spiller ikke laget veldig bra, sier Di Stefano.

- Fotball handler ikke om penger
Klubben har også satset beinhardt på nye spillere. Lassana Diarra, Klaas Jan Huntelaar, Julien Faubert og Dani Parejo har alle kommet inn på Santiago Bernabeu.

I tillegg har det vært store spekulasjoner om hvem som vil bli hentet til sommeren.

Etter at tidligere president Ramon Calderon måtte trekke seg, er det ventet at en ny og pengesterk person vil ta over, og hente inn nye stjerner.

Di Stefano bryr seg imidlertid lite om spekulasjoner.

- Fotball handler ikke om navn eller penger. Hva kan én spiller utrette? Spekulasjoner får avisene ta seg av. Verdes beste spiller er uansett Lionel Messi. Helt klart!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)