RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hayemaker / Handout / PA Wire / NTB scanpix

Legene ber Haye legge opp

- Det er et hardt slag for meg.

Tidligere tungvektsmester David Haye er knust etter at en skulderskade kan sette en stopper for boksekarrieren.

Den 33 år gamle engelske bokseren gjennomgikk en operasjon for å fikse skulderen tidligere denne uken, men inngrepet var ikke vellykket.

Haye har allerede måttet trekke seg fra en kamp mot Tyson Fury i februar, og han sier boksekarrieren etter alt å dømme er over.

- Det er et hardt slag for meg. Jeg hadde store planer for neste år, og det endelige målet var å vinne tungvektstittelen tilbake. Det hadde fansen min fortjent. Jeg kunne ikke forutse alle uhellene dette året. Skader har forstyrret mange av planene mine. Kanskje dette er et tegn fra boksegudene om at det er på tide å legge opp, sier han ifølge The Telegraph.

Haye ble verdensmester i tungvekt da han slo russiske Nikolaj Valujev på poeng i 2009. To år senere mistet han beltet da ukrainske Vladimir Klitsjko ble for sterk.

Han gjennomgikk en femtimers operasjon på skulderen i Tyskland torsdag, men legene sa etterpå at han bør vurdere sterkt å legge opp.

- Jeg trodde ikke skaden var så alvorlig, men legen ba meg ta en MR-undersøkelse og innen 24 timer ble det klart hvor stygt det så ut. 24 timer etter det lå jeg på operasjonsbordet, sier han.

Haye la opprinnelig opp etter tapet for Klitsjko, men gjorde comeback i fjor da han vant på knockout mot Dereck Chisora. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere