Legger opp for å ta vare på syk sønn

Foto: Pa Photos/Scanpix

Steed Malbranque får støtte av Premier League-stjerner i den vanskelige tiden.

03.09.11 17:44

Steed Malbranque kan se tilbake på en lang fotballkarriere. Franskmannen startet karrieren i Lyon, der han spilte 77 kamper, før turen gikk til England i 2001.

I løpet av ti år i Premier League, var han innom Fulham, Tottenham og Sunderland, før han gikk til Saint Etienne i sommer. Nå er det imidlertid klart at franskmannen legger opp, etter bare å ha spilt en kamp for klubben.

Kreftsyk sønn
Steed Malbranque har oppgitt «utenomsportslige problemer», som grunnen til avgjørelsen.

Avisen L'Equipe har imidlertid opplyst at Malbranque legger opp for å ta vare på sin sønn, som har blitt diagnostisert med kreft.

Får støtte
Den 31 år gamle franskmannen har vært en populær spiller i Premier League, og får nå støtte av nåværende Premier League-spillere.

- Mine tanker går ut til Steed Malbranque og familien. Han har lagt opp for å ta vare på sønnen sin som har fått kreft, skriver Joey Barton på sin Twitter-side.

- Veldig lei meg på vegne av Steed Malbranque. Håper sønnen hans vil bli frisk. Veldig triste nyheter, skriver Everton-spiller, Louis Saha

- Tankene er med Steed Malbranque og hans familie. Trist tid og det får deg til å innse hva som virkelig betyr noe, skriver Tottenhams Tom Huddlestone.

I tillegg har spillere som Frazier Campbell, Dexter Blackstock og Danny Simpson skrevet støttemeldinger til Malbranque.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.