Gå til sidens hovedinnhold

Legger seg flat etter fyllebråket

Bernt Hulsker slo dørvakt og overnattet i fyllearresten.

- Jeg beklager sterkt det som skjedde sent lørdag kveld. Slikt skal ikke forekomme og det finnes ingen unnskyldning for det jeg har gjort.

Slik innleder Start-spiller Bernt Hulsker en pressemelding om bråket han var involvert i i Kristiansand lørdag kveld. Se hele pressemeldingen i faktaboksen til høyre.

- Han ble satt i arresten over natten fordi han var kraftig beruset, opplyste politiets operasjonsleder søndag.

Les saken: - Var overstadig beruset

- Jeg har skuffet mange
Start-spilleren ble tauet inn i arresten etter bråk utenfor nattklubben Kick i Kristiansand. Han skal ha vært overstadig beruset, og angivelig ha slått ned en dørvakt på utestedet.

- Med dette har jeg skuffet mange, men mest meg selv. Jeg beklager overfor vakten på utestedet, lagkameratene, klubben og alle supportere, skriver Hulsker i pressemeldingen.

Nettavisen har vært i kontakt med Kick, der det lørdag ble arrangert nachspiel etter a-ha-konserten i Kristiansand lørdag. Utestedet ønsker ikke å kommentere episoden.

- Nå ønsker jeg å skvære opp på alle plan og få lagt denne saken bak meg, sier Hulsker, og understreker at han ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Vedtok bot
Hulsker ble ilagt et forelegg på 10.000 kroner, som han har vedtatt. Dermed er saken ute av verden for politiets del.

Det er fortsatt ukjent om episoden vil få noen konsekvenser for Hulsker som fotballspiller. 33-åringen, som har en kontrakt som går ut etter sesongen, satt mandag formiddag i møter med Start-ledelsen.

- Sportslig og administrativ ledelse i Start har i dag hatt et møte med Bernt Hulsker. For Start var det viktig å få Bernt sin versjon og få frem alle fakta i saken. Hendelsesforløpet er klart og spilleren har beklaget overfor oss og er innstilt på å rydde opp i forhold til fornærmede, sier daglig leder, Sveinung Hovstad på ikstart.no .

- Vi ser selvsagt alvorlig på dette og vil vurdere konsekvenser. Dette er en vanskelig sak for Start og ikke minst for spilleren selv. Alle forhold vil bli tatt med i betraktning i den videre behandling av saken, sier Hovstad videre.

Klubben vi nå bruke noen dager på å vurdere hva slags reaksjoner som eventuelt vil komme mot Hulsker.

Hulsker har gått skadet den siste uken, og var uansett ikke aktuell til Starts kamp borte mot Lillestrøm søndag.

Her kan du spille på langoddsen direkte:

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken