Legger seg flat etter visum-tabbe

Karen Espelund

Karen Espelund Foto: Malcolm Goy (Scanpix)

Generalsekretær Karen Espelund i NFF legger seg flat etter at hun søkte visum for sent og en kvinnekonferanse i Nigeria ble avlyst.

18.03.04 08:35

- Jeg tar på meg ansvaret for at jeg var for sen til å søke visum. Jeg legger meg helt flat og beklager det hele, sier Espelund til norske aviser torsdag.

Måtte snu
Generalsekretæren i Norges Fotballforbund reiste likevel, men kom ikke lengre enn til London. I Nigeria ventet man, men måtte til slutt avlyse konferansen da den norske generalsekretæren ikke dukket opp.

En talsmann for Det nigerianske fotballforbundet sier til Dagbladet de har hatt store utgifter i forbindelse med kurset. Han forventer nå at FIFA og Espelund ordner opp.

- Jeg har bedt FIFA om å finne en ny dato, så stiller jeg selvsagt opp, sier Karen Espelund til VG.

Ukeslangt kurs
Tidligere i år fikk generalsekretæren en invitasjon fra Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) om å lede et kurs om ledelse og kvinnefotball i nigerianske Abuja. Hun takket ja, og gledet seg til det ukelange kurset.

- Det ble sendt en visumsøknad, men i seneste laget. Jeg trodde likevel det skulle gå bra og at dette skulle la seg ordne på kort varsel, forteller Espelund.

(NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.