RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Lehmann helten for Arsenal

Sist oppdatert:
Tyskeren Jens Lehmann ble den store helten da Arsenal sikret seg FA-cuptittelen lørdag ettermiddag.

Den tyske keeperen reddet straffesparket fra Paul Scholes. Det eneste av de ti straffesparkene som ble misset på. Det var straffesparkkonkurransens tredje skudd som ble misbrukt av Scholes.

Han satte ballen til venstre for seg selv og til høyre for Lehmann i Arsenals mål. Lehmann reddet det svakt plasserte skuddet med et tigersprang.

Patrick Vieria fikk æren av å sette inn det avgjørende straffesparket for Arsenal.

- Vi skapte ikke så mange sjanser, men vi vant til slutt, sa en glad Veira like etter kampen.

Seieren er Arsenals 10. FA-cuptittel. På bakgrunn av spill og sjanser var resultatet svært negativt for Manchester United. Klubben skapte flere store sjanser og burde avgjort kampen innenfor ordinær tid.

I første omgang hadde også Rio Ferdinand en ball i nettet, men scoringen ble korrekt annulert for offside. Ruud van Nistelrooy var også svært nære ved å score. Headingen ble reddet på streken av Fredrik Ljungberg. Wayne Rooney hadde også et flott skudd. Dessverre for United smalt skuddet i stolpen. Dermed står United tilbake uten å ha vunnet en eneste tittel denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere