RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lehmann raser mot Wenger

Foto: Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/NICOLAS ASFOURI
Sist oppdatert:
Arsenal-keeper Jens Lehmann er sterkt kritisk til behandlingen han har fått av manager Arsene Wenger denne sesongen.

Lehmann er for tiden ute i kulden i Arsenal, og vurderes bak spanske Manuel Almunia. Det liker Lehmann svært dårlig.

- Jeg er selvsagt svært overrasket over å bli vraket. Jeg beklager dette, hva har jeg gjort galt? I denne klubben gir de skylden på keeperen for hvert mål som slippes inn, sier en oppgitt Lehmann ifølge The Sun.

Tyskeren mener han ikke har spilt noen dårlige kamper for Arsenal, og mener Arsene Wenger har valgt den enkleste løsningen med å vrake ham.

- Dersom Arsenal kan finne en keeper som ikke en gang gjør den minste feil, bør de kjøpe ham med en gang. Men det vil bli svært vanskelig å finne en slik person, mener Jens Lehmann.

Vil bli på Highbury
Lehmann har den siste tiden blitt koblet til klubbene Borussia Mönchengladbach og Stuttgart i hjemlandet, og Wenger har uttalt at han kan la keeperen forlate Highbury for å gi plass til en ny førstelagskeeper.

- Dette har han nevnt to ganger, og jeg tror alle som er involvert i fotballen vet hvorfor. Men jeg har signert for tre år og vil fullføre kontrakten, freser Jens Lehmann.

- Jeg har fått skylden for å slippe inn flere enkle mål, men fakta er at jeg ikke har gjort noen typiske keeper-feil, legger keeperen, som ble hentet til Arsenal i 2003 fra Borussia Dortmund, til.

- Jeg er god nok
Lehmann mener at han er mer enn god nok til å forsvare en plass i startoppstillingen.

- Jeg tviler aldri på meg selv. Hvorfor skulle jeg det? Jeg kom hit og vant Premier League uten å tape en eneste kamp. Hvem kan konkurrere med det? Nevn meg en som har gjort det tidligere, slår Lehmann bestemt fast - med klar adresse til Arsene Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere