RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TALISMAN: Jamie Vardy scoret mot West Ham.
TALISMAN: Jamie Vardy scoret mot West Ham. Foto: David Klein (Pa Photos)

Leicester-oppturen fortsetter etter målfest

Fire på rad.

WEST HAM - LEICESTER 2-3

En forrykende 1. omgang var nok til at Leicester tok sin fjerde strake seier. Den regjerende eliteseriemesteren slo West Ham 3-2 søndag.

Leicester har nå fire strake seirer etter at Claudio Ranieri måtte forlate klubben. Under ledelse av Craig Shakespeare har fjorårets Premier League-mester fremstått som et helt annet lag.

Leicester ledet 3-1 etter første omgang i London. André Ayew headet inn reduseringen drøyt 20 minutter ut i 2. omgang. Hjemmelaget presset på, men slapp også til Leicester på sine velkjente kontringer.

Ingen av lagene maktet å score mer, og dermed tok Leicester et solid byks opp fra nedrykksstreken. Avstanden ned til Hull på 18.-plass er nå seks poeng.

- Vi startet veldig bra og fikk målene våre, men vi hadde ryggen mot veggen på slutten, sa Leicester-manager Shakespeare.

- West Ham ga alt de hadde i 2. omgang, og Kasper (Schmeichel) måtte dra fram noen flotte redninger. Jeg hadde hjertet i halsen i noen perioder, la han til.

- Slurvete

Ayews scoring etter 63 minutter skulle vise seg å bli den siste, og dermed står London-klubben uten seier på sine fem siste kamper i Premier League.

- Det er veldig frustrerende for oss å tape kampen. Vi åpnet ikke bra, og det er veldig skuffende å slippe inn tre mål. Det første målet var slurvete. To dødballmål. Vi vet de er gode på det. Vi må forsvare oss, sa West Ham-manager Slaven Bilic.

- Det som gir oss håp, er prestasjonen vår i 2. omgang. Vi var gode med og uten ballen. Vi trenger bare mål.

Pangåpning

Etter kun fem minutter slo Riyad Mahrez et innlegg fra høyre. Det gikk forbi alt og alle i feltet, og ballen snek seg inn i det lengste hjørnet. Mahrez har scoret to mål under Shakespeares ledelse. Det er like mange som de 22 siste kampene under Ranieri.

Like etter fant et innlegg fra Marc Albrighton hodet til midtstopper Robert Huth, som sørget for 2-0-ledelse.

Manuel Lanzini reduserte etter 20 minutter med en perle av et frispark, men Jamie Vardy la på til 3-1-ledelse for bortelaget seks minutter før pause.

Håvard Nordtveit satt på benken hele kampen for West Ham.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere