RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leicester-sjefen: - Utilgivelig

Sist oppdatert:
Leicester-manager Micky Adams var rasende etter at laget ga bort to mål - og to poeng - på overtid. - Vi fortjener å rykke ned med slikt spill, sa han.

MIDDLESBROUGH -LEICESTER 3-3: Klokken tikket over 90 minutter og Leicester ledet 3-1 etter en god kamp på Riverside stadium. Men i løpet av to overtidsminutter kollapset laget fullstendig. To ganger i løpet av to minutter fikk hjemmelaget score.

Dermed ble en blid Micky Adams forvandlet til en rasende Micky Adams.

Fra heroes til zeroes

- Vi spilte utrolig godt og hadde snudd kampen, men i løpet av det siste minuttet ble vi "zeroes" i stedet for "heroes". Det er helt utilgivelig å gi bort en slik ledelse, sa Adams ifølge Sportinglife.

Det var italieneren Massimo Maccarone som ga Boro håp om å berge ett poeng da han styrte ballen i mål via Leicesters Nikos Dabizas. Da var det spilt nesten 91 minutter. Men bare minuttet senere skjedde det fatale.

Selvmål av eks-United-back

Den tidligere Manchester United-forsvareren Jon Curtis var både uheldig og klønete da han styrte et innlegg fra Gaizka Mendieta i eget nett. Der og da tenkte nok Adams tilbake på 4-3-tapet for Wolverhampton for noen uker siden da Leicester ledet 3-0 ved pause.

- Dette kan sidestilles med Wolves-fiaskoen. Vi fortjener å rykke ned med slikt spill. Jeg skjønner ikke hvordan vi lar det skje, vi skulle ha nok av rutinerte spillere på laget, sa Adams.

Uklare følelser

Boro-manager Steve McClaren så kampen litt annerledes:

- Vi gikk fra å lede komfortabelt, til å tape klart, til så å klare uavgjort. Etter kampen visste vi ikke hvordan vi skulle reagere, om vi skulle være fornøyde eller misfornøyde, sa McClaren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere