*Nettavisen* Sport.

Leicester-trio forklarer seg torsdag

En av de tre kvinnene som har anmeldt Leicester-spillerne for voldtekt skjuler her ansiktet for pressen. Foto: SCANPIX/AP Photo/Ramon Espinosa

De tre varetektsfengslede Leicester-spillerne som er anklaget for voldtekt skal torsdag forklare seg for en dommer bak lukkede dører. Spillerne håper å bli løslatt mot kausjon.

En talskvinne for fengselet bekreftet at de tre skal fraktes til retten i Cartagena torsdag.

De tre kvinnene som anklager fotballstjernene for å ha brutt seg inn og voldtatt dem på et hotell i La Manga, vil muligens også opptre i retten torsdag, skriver BBC.

Leicester-trioen har nå tilbrakt nesten en uke i fengselet i Sangonera utenfor Murcia. Der har de stått opp 08.15, fått tre måltider og lagt seg klokken 21.00 hver dag.

Seks andre Leicester-spillere ble i helgen løslatt fra varetektsfengsling. Disse seks - James Scowcroft, Matt Elliott, Lilian Nalis, Danny Coyne, Nikos Dabizas og Steffen Freund - er alle aktuelle til kampen mot Birmingham lørdag.

Spillerne kan få inntil 14 års fengsel dersom de blir kjent skyldige.

Bodø/Glimts Ville Lehtinen tok onsdag kontakt med politiet i Bodø, for å fortelle at han hadde sex med den ene av de tre kvinnene samme kveld som de hevder de ble voldtatt. Les mer om den saken her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.