RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leicesters femte uten tap

Sist oppdatert:
Takket være Marcus Bent har Leicester nå tatt poeng i fem kamper på rad. Selv med ti mann så Everton lenge ut til å gå mot seier på Walker's Stadium.

LEICESTER - EVERTON 1-1: Marcus Bent utlignet til 1-1 i kampen mot Everton, som ble spilt til tross for at en Everton-supporter ble drept av en flygende gjenstand før kampen. Det tragiske dødsfallet skyldtes den sterke vinden som herjet på de britiske øyer lørdag.

Målet til Bent kom helt på tampen.

Everton spilte de siste 50 minuttene med ti mann, etter at den 32 år gamle spissen Duncan Ferguson fikk sitt andre gule kort og beskjed om å ta en tidlig dusj. Det første korten fikk Ferguson for en nokså karakteristisk albue i ansiktet på en motspiller, denne gang Nikos Dabizas. Det andre kom etter en duell med Steffen Freund.

Likevel var det gjestene som tok ledelsen på Walker's Stadium.

Tomas Radzinski spilte fram Wayne Rooney kvarteret før slutt, og den 18 år gamle landslagsspissen scoret sitt 8. ligamål for sesongen. Rooney har bare spilt 11 kamper fra start til slutt.

Tomas Gravesen fikk en god mulighet til å øke til 2-0 for Everton, men klarte ikke å matche det flotte sololøpet med en tilsvarende god avslutning.

I de siste sekundene av oppgjøret klarte Marcus Bent å få til en utligning. Bent scoret etter corneren som fulgte den fantastisk redningen Nigel Martyn gjore på et skudd fra Riccardo Scimeca.

Bent hadde ballen i mål også i første omgang, men dommeren annullerte dette for hands.

Leicester-supporterne viste før kampen sin støtte til de tre spillerne som er anmeldt for voldtekt i Spania. Bare én av dem, Paul Dickov, spilte fra start.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere