RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leier ut Bjørn Helge Riise

VANSKELIG: Bjørn Helge Riise har fått lite spilletid med Fulham. Her fra en sjelden mulighet mot Zavon Hines og West Ham fra høsten 2009.
VANSKELIG: Bjørn Helge Riise har fått lite spilletid med Fulham. Her fra en sjelden mulighet mot Zavon Hines og West Ham fra høsten 2009. Foto: Joe Giddens (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Fulham slipper nordmannen til en klubb på nest øverste nivå.

ULLEVÅL/GRØNLAND (Nettavisen): Det er lokalavisen The News som melder at Portsmouth får låne Bjørn Helge Riise fra Fulham.

Han blir dermed lagkamerat med Erik Huseklepp.

Kommer på nødlån
Riise ankommer sørkystklubben på et såkalt nødlån og er ventet å være i troppen til kampen mot Peterborough allerede tirsdag.

Bjørn Helge Riise har fått knapt med spilletid i Fulham etter at han ble kjøpt fra Lillestrøm i 2009.

Forrige sesong var han på utlån til Sheffield United, som i likhet med Portsmouth befinner seg i Englands nest øverste divisjon, tåpelig nok kalt The Championship.

Midtbanespilleren har 31 landskamper for Norge, men kom ikke med i troppen da Egil Drillo Olsen torsdag annonserte sin tropp til EM-kvalifiseringskampen mot Kypros.

Tror på spilletid
Riise er en av flere norske utenlandsproffer som sliter med spilletid og dette er noe som bekymrer landslagssjefen.

- Det er et problem vi har fått, at flere ikke spiller i sine klubber. Du har folk som Per Ciljan Skjelbred i Hamburg, Henning Hauger i Hannover og Bjørn Helge i Fulham, sier Drillo.

- Men dette er et problem vi ikke får gjort noe særlig med, tilføyer ringreven.

Drillo håper og tror at Riise nå skal få muligheten til å spille førstelagsfotball igjen. Dette ser treneren på som helt avgjørende for at spilleren igjen skal bli aktuell for landslaget.

- Nå får forhåpentligvis Bjørn Helge mer spilletid framover, i sin nye klubb, sier landslagssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere