Leipzig-topp innrømmer at Werner trolig forsvinner

FORSVINNER: Timo Werner forsvinner trolig fra Leipzig i sommer.

FORSVINNER: Timo Werner forsvinner trolig fra Leipzig i sommer. Foto: Odd Andersen (AFP)

Angrepsstjernen kobles til blant annet Liverpool, Borussia Dortmund og Bayern München.

15.04.19 15:27

Timo Werner (23) forsvinner trolig fra RB Leipzig i sommer. Det nærmest bekrefter klubbens daglige leder, Oliver Mintzlaff til Sky i Tyskland.

- Vi ønsker som kjent å forlenge med han, men han har forklart at han trolig ikke ønsker å forlenge, sier Mitzlaff.

Werner har vært et hett navn på ryktebørsen i lang tid, og tidligere i vår ble han av tyske medier på det nærmeste bekreftet klar for Bayern München. Også storklubber som Liverpool, Borussia Dortmund og Manchester United har blitt koblet med angriperen.

Særlig Liverpool-linken har kommet opp til stadighet, og Jürgen Klopp skal være en stor beundrer av Werner. Liverpool hentet Werners tidligere lagkamerat, Naby Keita, til klubben før denne sesongen.

Werner har kontrakt som varer til juli 2020, og det er derfor trolig at et salg skjer allerede til sommeren, slik at Leipzig får penger for spissen.

Leipzig-spissen har hamret inn mål i den tyske Bundesligaen de siste tre sesongene. Denne sesongen står han med 14 mål på 26 kamper.

Werner kom til hardsatsende Leipzig sommeren 2016, etter en overgang verdt rundt 150 millioner kroner. Før det hadde han gått gradene i ungdomsakademiet til Stuttgart.

Leipzig har havnet på andre- og sjetteplass i ligaen i Werners to første sesonger for klubben. For øyeblikket ligger de på tredjeplass i Bundesligaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.