*Nettavisen* Sport.

Lejeune ut på båre da Newcastle tapte mot Crystal Palace

UT MED SKADE: Newcastle-spilleren Florian Lejeune ble fraktet av banen på båre. Foto: Lee Smith (Reuters / NTB scanpix)

Den viktige franskmannen kan være ferdig for sesongen.

NEWCASTLE - CRYSTAL PALACE 0-1:

Rundt 60 minutter var spilt av oppgjøret mellom Newcastle og Crystal Palace i Premier League lørdag ettermiddag da vertenes Florian Lejeune skadet seg.

Franskmannen ble liggende nede med store smerter etter å ha taklet Andros Townsend og etter å ha fått behandling ble han fraktet av banen på båre.

Lejeune har vært en meget viktig spiller for Newcastle etter at han kom tilbake fra skade mot slutten av fjoråret, men nå kan sesongen være over for 27-åringen.

Forsvarsspilleren pådro seg en såkalt ACL-skade (korsbåndsskade) i juli i fjor og det kunne se ut som det var en lignende skade han pådro seg i kampen lørdag.

- Dette er rett og slett fryktelig, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.

Før skaden inntraff hadde de to lagene hatt ballen i mål, men begge gangene ble det annullert. Først scoret Solomon Rondon for vertene, men ble avblåst for offside.

Mot slutten av første omgang jublet også James Tomkins for Palace-scoring, men etter litt fram og tilbake fant dommerne ut at James McArthur sto i offside da skuddet gikk. Midtbanespilleren sto foran keeper og var involvert i spillet.

Kampens førte godkjente scoring kom etter 80 minutter, da gjestene fikk straffe. Wilfried Zaha ble lagt i bakken av DeAndre Yedlin i feltet og dommeren pekte på straffemerket. Fra elleve meter var Luka Milivojevic som vanlig sikker.

Det endte med 1-0 til gjestene på St. James' Park, noe som betyr at Palace nå er oppe i 39 poeng etter 33 kamper og ligger foreløpig på en 12.-plass, mens Newcastle blir stående med sine 35 poeng og ligger med det som nummer 15 på tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag