RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lekende lett for Bolt

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Verdensrekordholderen hadde full kontroll - til tross for en dårlig start.

Verdens raskeste mann beviste nok en gang at han er nettopp det på 100-meteren under Golden League-stevnet i Zürich fredag. En dårlig start sørget for at jamaicaneren ble presset ganske hardt av landsmannen Asafa Powell, men de siste 20 meterne hadde Usain Bolt full kontroll og løp inn til tiden 9,81.

Den tiden var tre hundredeler bak Powells banerekord, mens Powell selv kom i mål til 9,88 og annenplass.

- Jeg følte meg ikke så frisk i starten, men tiden er ikke så veldig dårlig. Jeg vil si at dette var et litt rotete løp. Jeg var litt sliten, men alt i alt gikk det bra, sa Bolt etter nok en triumf.

Men fredagens løp i Zürich viser at Bolt faktisk er menneskelig. Det skal Powell nå utnytte til det fulle.

- Løpet ga meg tro på at jeg kan vinne. Jeg må bare jobbe med avslutningen. Nå vet jeg at jeg kan slå Usain når alt går veien, sa Powell.

Powell innrømte senere ovenfor NRK at han nok kunne presset Bolt enda hardere hadde det ikke vært for at han stivnet på slutten.

- Det var som vanlig. Når jeg er i nærheten av noe stort blir jeg stiv på slutten. Jeg jobber med det, det blir bedre og bedre. Neste gang, avsluttet jamaicaneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere