Da tyske Frankfurt tok seg til Europa League-finalen torsdag kveld, var det på bekostning av Premier League-klubben West Ham. Tyskerne vant 3-1 sammenlagt.

Selv om de elleville jubelscene til hjemmefansen etter kampen var minneverdige, kan det ikke sies at det engelske laget kom fra bataljen med æren i behold.

Som Nettavisen skrev om torsdag kveld, så fikk manager David Moyes rødt kort etter å ha sparket ballen mot en ballgutt han synes var for treg til å levere ballen.

Skottens oppførsel førte til en rekke reaksjoner i sosiale medier og selv om Moyes unnskyldte seg etter kampen, virket det ikke som har angret sånn veldig.

LES OGSÅ: Her er hele videoen av den mye omtalte Knutsen-feiden

- Ja, jeg sparket ballen tilbake på ballgutten og jeg unnskylder for det. Jeg synes han kastet den veldig løst mot meg, sa skotten etter kampen.

Fredag har det også dukket opp en ny hendelse fra kampen. En video som blant annet er lagt ut på Twitter, viser at stjernen Declan Rice klikket på dommeren.

West Hams Aaron Cresswell ble nemlig utvist etter rundt et kvarters spill av semifinalen, etter at han la Frankfurts Jens Petter Hauge i bakken som bakerste mann.

Rice-tirade: - Korrupsjon

Videoen, som har gjort sine runder i sosiale medier fredag, viser at Rice er tydelig forbannet på at dommeren valgte å dra fram det røde kortet i situasjonen.

Tiraden foregikk i spillertunellen og var rettet mot dommer Jesus Gil Manzano.

- Dommer! Dommer! Hele kampen, det er så dårlig. Hvordan kan du være så dårlig? For å være ærlig så må du ha blitt betatalt. Det er korrupsjon, sa han.

Den engelske avisen Daily Mail er blant dem som har publisert videoen.

LES OGSÅ: Moyes' oppførsel i tapet skaper sterke reaksjoner: - For en regelrett skam

Uefa informerer at det er kjent med hendelsen, men at de venter på dommerrapporten før de tar en avgjørelse på om det blir opprettet sak mot Rice.

Midtbanespilleren, som kobles med blant andre Manchester United og Chelsea, risikerer å bli utestengt i tre kamper for oppførselen mot kampdommeren.

- Klubben er blitt gjort oppmerksom på at det finnes en video i sosiale medier, men ønsker ikke å kommentere dette før dommerrapporten fra Europa League-semifinalen mot Frankfurt har blitt gjennomgått, sier en talsperson for West Ham om saken.

Hauge: - Naturlig å tenke det

Jens Petter Hauge, som også så ut til å være involvert i en opphetet diskusjon med Moyes underveis i kampen, sa følgende om straffesituasjonen til Viaplay:

- Det var en tøff duell. Jeg brukte kroppen min så godt jeg kunne for å komme foran. Jeg har ikke sett det igjen, så det er vanskelig å si om det var korrekt eller ikke. Men da han først blåste, var det naturlig å tenke at det var rødt kort, sa Hauge.

LES OGSÅ: Arteta forlenger som Arsenal-manager

- Det blir veldig avgjørende. Det er tøft nok å komme hit med elleve mann og så får du en mann utvist etter et kvarter. Da sier det seg selv at det blir tøft. Jeg tror de ble litt sjokkert over hva de møtte her i dag, sier nordmannen videre om situasjonen.

Nordmannen var på banen i 82 minutter av torsdagens semifinale. Hans Frankfurt møter den skotske toppklubben Rangers i Europa League-finalen 18. mai.