RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lekte seg til kvart`en

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Lleyton Hewitt hadde ingen problemer med å ta seg videre til kvartfinalen i US Open tirsdag.

Den tidligere verdenseneren feide Karol Beck, Slovakia av banen med 6-4, 6-2, 6-2. Australieren, som er fjerdeseedet i turneringen, møter enten Tommy Haas, Tyskland eller Tomas Berdych, Tsjekkia i kvartfinalen.

Servespesialisten Beck var sjanseløs mot den 23-årige Hewitt. Beck satte bare 47 prosent av sine førsteserver inn. Og da var kampen over på en time og 40 minutter.

Møter Haas
- Jeg er veldig glad for å vinne i strake sett, framfor å måtte spille fire eller fem sett. innimellom spiller jeg like bra som jeg gjorde i 2001, da jeg vant, sier Hewitt til AFP.

Han skal nå møte tyske Tommy Haas i kvartfinalen. Tyskeren vant 3-0 mot den tsjekkiske unggutten Tomas Berdych - 7-6 (8/6), 6-1, 7-5.

Tsjekkeren servet faktisk på 6-5 i tiebreaket, men tapte tre strake baller, og dermed settet. Det knakk tydeligvis Berdych. For resten av kampen var Haas overlegen.

Mauresmo ute
På kvinnesiden ble andreseedete Amelie Mauresmo slått ut av Elena Dementieva (6. seedet) etter en steinhard kamp.

Mauresmo vant første sett 6-4, og hadde servebrudd opp i andre, før den russiske jenta fikk brutt tilbake. Hun fikk brutt enda en gang og tok settet 6-4. Siste sett gikk til tiebreak, og da var Dementieva den sterkeste. Den russiske jenta, som ikke akkurat har serven som sin sterkeste side, var helt upresset i tie, og vant det 7-1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere