RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Lennon imponerte Eriksson

Sist oppdatert:
England-sjef Sven-Göran Eriksson satt på tribunen og så Aaron Lennon (fyller 19 søndag) herje på Tottenhams høyreving. Kanskje venter VM-plass på talentet?

EVERTON-TOTTENHAM 0-1: Lille Lennon kjørte rundt med Everton-backen Gary Naysmith til tider, og sammen med Jermaine Jenas og Jermain Defoe viste de hvorfor Tottenham ligger foran Arsenal i kampen om den siste Champions League-plassen.

Eriksson bør sitte med alle tre navnene på blokka når svensken skal vurdere kandidatene til troppen i VM-sluttspillet i Tyskland til sommeren.

Keane scoret igjen

Men det var en ire som var matchhelten for Tottenham. Robbie Keane har hatt en fantastisk vårsesong, og scoret sitt 15. mål da han dunket inn straffesparket etter 34 minutter. Tottenham protesterte faktisk på straffen, ettersom dommeren kunne gitt fordel da Jenas scoret etter at Keane ble lagt i bakken. Men dommeren hadde allrede blåst for straffe.

Keane satte all tvil til side og dunket straffen i mål.

Tottenham best

Og til tross for et par Everton-sjanser: Tottenham var det beste laget. Med trioen Lennon, Jenas og Defoe framover, og kaptein Ledley King bakover, viste "Spurs" hvorfor de innehar et av de mest talentfulle mannskapene i Premier League.

Defoe hadde et flott skudd i tverrliggeren og Jenas var også nære på å øke ledelsen. Men hvor gode Martin Jols mannskap faktisk er, vil vise seg i de to neste kampene: Hjemme mot Manchester United på mandag og borte mot Arsenal neste helg.

Solid innsats i de kampene kan sikre både Champions League-spill - og VM-plass for flere Tottenham-spillere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere