Gå til sidens hovedinnhold

Leo tar betenkningstid

Øyvind Leonhardsen har ennå ikke bestemt seg for om han blir Lyn-spiller. - Jeg konsentrerer meg først og fremst om å bli frisk, sier han.

Øyvind Leonhardsen har brukt de siste 14 dagene til å vurdere et kontraktstilbud fra den ambisiøse Oslo-klubben.

- Tilbudet er interessant, og jeg går og tygger på det. Jeg er imidlertid mest fokusert på å bli bra igjen etter skaden, sier Leonhardsen til TV 2 Nettavisen.

Ryggtrøbbel ødela overgang
Nordmannen har vært kontraktløs siden han ble overflødig i Aston Villa etter fjorårssesongen. En ryggskade ødela det som kunne ha blitt en overgang til Premier League-klubben Portsmouht. Nå «pendler» Leo til Tyskland, hvor han får eksperthjelp for sin vonde rygg.

- Jeg har merket stor fremgang etter at jeg startet med behandlingen. Jeg drar ned igjen om noen dager, og håper å kunne trappe opp treningen i neste uke, sier den tidligere Wimbledon-, Tottenham-, Liverpool- og Aston Villa-spilleren, som også har vært aktuell for Fredrikstad.

- Jeg har vært i dialog med FFK, men det har ikke munnet ut i noe konkret. Foreløpig er nok Lyn den meste aktuelle klubben.

Til La Manga
Det er godt nytt for Oslo-klubben. Lyn-sjef Morgan Andersen venter spent på at Leonhardsen skal bestemme seg, men er villig til å la kristiansunderen ta den tiden han trenger.

- Vi stresser ikke med Leo. Vi har sagt at hvis vi finner andre spillere som er interessante vil vi gi de kontrakt, men vi vet hva Leo står for og vil gi ham tid, sier Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen, og røper at det kan være aktuelt å ta den tidligere landslagsspilleren med på treningsleir til La Manga - selv om ikke skulle ha bestemt seg innen den tid.

- Jeg regner med at han er frisk nok til å trene da, og vi vil gjerne ha ham med nedover for å teste ham ut - og for at han skal få bli kjent med spillerne og klubben, sier Andersen.

Oslo-klubben setter kursen for Spania 29. februar, og skal møte de svenske lagene Örebro, Halmstad og Malmö under oppholdet i Spania.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her