Kylian Mbappé er en av verdens beste fotballspillere og er samtidig på utgående kontrakt, som gjør har svært attraktiv i neste sommers overgangsvindu.

Real Madrid har vært hyppig nevnt, og flere medier meldte at spanjolen la omkring to milliarder på bordet for å sikre seg 22-åringens tjenester. Paris Saint-Germain takket pent nei, og går med det mot å slippe superstjernen gratis.

Mbappé bekreftet selv i et intervju med franske L´Equipe at han hadde et ønske om å dra, men at klubben gjorde alt for å holde han igjen.

- Før EM sa jeg til PSG at jeg ikke ønsker å forlenge, og etter EM sa jeg at jeg ønsket å dra. Ambisjonene mine var virkelig for alle å dra videre hånd i hånd - selgende klubb, kjøpende klubb og meg. Nei. Jeg er knyttet til Paris, og hvis jeg hadde reist i sommer så hadde det kun vært til Real.

Les også: Mbappé: - Ja, jeg kalte Neymar for en boms

- Mangel på respekt

Tidligere mandag skal Real Madrid-president Florentino Perez ha gått ut, ifølge spanske El Debate, og hevdet at klubben har gode muligheter til å signere Mbappé i januar.

Det fikk PSGs direktør Leonardo til å se rødt, som nå går i strupen på sin kollega i den spanske hovedstaden.

- Man har holdt på slikt i to år, men jeg må minne folk på at overgangsvinduet er over. Nå spiller man kamper og sesongen er i gang, Real Madrid kan ikke fortsette sånn her, sier han til avisen L´Equipe.

Og fortsetter:

- De må stoppe. Mbappé er PSG-spiller, og klubben og spilleren har et tett bånd frem til slutten.

Les også: Sørloth med stikk til Lagerbäck og «Perry» på Instagram

Leonardo mener videre at Real Madrid har opptrådt svært respektløst ettersom både presidenten, trener Carlo Ancelotti og kaptein Karim Benzema har uttalt seg om den franske målmaskinen den siste tiden.

- Dette siste utsagnet føyer seg bare inn i rekken av tilfeller hvor de har vist mangel på respekt. Flere i Real Madrid har snakket om Mbappé denne uken, som gjør at jeg mener at de opptrer med en mangel på respekt som ikke kan tolereres.

- Misforstått

Etter kritikken fra den brasilianske direktøren, har Real Madrid-president Florentino Perez gått ut og forklart seg. Han mener at ting han har sagt, er misforstått.

- Uttalelsene mine er misforstått, presiserer den mektige presidenten til RMC.

Og utdyper:

- Det jeg sa var at vi er nødt til å vente til neste år for å kunne annonsere potensielle nyheter. Dette gjør vi av respekt for Paris Saint-Germain, som vi har stor respekt for.

Sjekk høydepunkter fra forrige rundes Ligue 1 her:

Kylian Mbappé har hatt en trøblete start på sesongen for PSG, og står med syv kamper på rad uten scoring.