RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leopard bryter med Mercedes

Foto: Tim De Waele (tdwsport.com)
Mercedes-Benz reagerte med overraskelse da de leste at Nissan var lagets nye samarbeidspartner.

Meritterte ryttere som Jakob Fuglsang og Joost Poshtuma har begge fortalt at de ikke fikk vite om Leopard-ledelsen nye RadioShack-Nissan-Trek-prosjekt før pressen meldte om det på mandag.

Nå viser det seg at også andre sentrale aktører fikk vite om RadioShack og Nissans sponsorat gjennom media. Spesielt en av sponsorene, Mercedes-Benz Luxembourg, reagerte på nyheten.

- Mercedes-Benz Luxembourg noterer Leopards overraskende nyheter fra 5.9.11, som melder at RadioShack og Nissan er lagets hovedsponsorer fra og med 2012, melder Leopards nåværende kjøretøysponsor ifølge velonation.

Mercedes-Benz har forsynt laget med biler og lagbuss i debutsesongen, men ettersom Nissan kommer inn som hovedsponsor i 2012 er det naturlig at de tar over dette ansvaret.

- Konsekvensene av Leopards nylige beslutninger må diskuteres mellom partene, heter det i uttalelsene fra Mercedes-Benz.

Det meldes at Mercedes-Benz hadde en kontrakt med laget til 2013.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere