Daniele Bennati skulle være Leopard Trek-lagets store stjerne i Giro d'Italia. Men italieneren mister treukersrittet etter at han gikk i asfalten i Tour de Romandie.

Det er nå klart at franskmannen Brice Feillu erstatter Bennati.

Feillu er kjent for sin innsats i Tour de France 2009. Han vant etappen til Arcalis og ble 25 i sammendraget. 25-åringen kjørte også i klatretrøya én dag.

- Vi mister muligheten til å gå for poengtrøya, uttaler sportssjef Luca Guercilena, og har altså ingen tro på at Wouter Weylandt kan kjempe mot Alessandro Petacchi, Mark Cavendish og Tyler Farrar.

Sammen med Feillu står Dominic Klemme, Bruno Pires, Thomas Rohregger, Fabian Wegmann, Oliver Zaugg, Davide Viganò og Wouter Weylandt.

- Vi skal vise at vi er «fighetere». Det er en av de viktigste delene av vår identitet som lag. Vi vil kjempe og grave dypt, sier Guercilana.

Tyskeren Fabian Wegmann vant klatrekonkurransen i Giro d'Italia i 2004, men det er tvilsomt om han vil kjempe om den tittelen i år.

Oliver Zaugg har vært 11 i sammendraget i Vuelta a Espana. Sveitseren og Thomas Rohregger kan begge gjøre det godt i sammendraget.

- Dette er vår første Grand Tour i Leopard Treks historie. Det er naturlig at vi vil vise vår fulle kapasitet, konkluderer sportssjefen.