RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lett match for Djokovic mot Nadal

NY TITTEL I BOKS: Novak Djokovic jubler for triumfen i Key Biscayne.
NY TITTEL I BOKS: Novak Djokovic jubler for triumfen i Key Biscayne. Foto: Mike Ehrmann (Afp / NTB scanpix)
Novak Djokovic utklasset Rafael Nadal med to ganger 6-3 i finalen i Miami Masters i tennis søndag.

Dermed har Djokovic vunnet både Indian Wells og Miami Masters i løpet av mars måned. I Indian Wells kom Roger Federer til kort i finalen.

Den annenseedede serberen avga ikke sett i Miami-turneringen, der han to ganger på veien mot finale fikk walkover. Søndag vant han greit det første settet med 6-3 og fulgte opp med de samme sifrene i det andre settet, hvor han brøt den førsteseedede spanjolens sett to ganger.

– Jeg spilte en stor kamp, og alt fungerte i dag. Jeg ga ham ingen sjanse til å komme tilbake i kampen, sa Djokovic etterpå.

Han servet bedre og returnerte bedre. I tillegg til å legge ned fem serveess vant han 30 av 35 poeng etter førsteserven og holdt seg unna dobbeltfeil. Kampen varte bare 83 minutter.

– Jeg elsker hardcourtturneringene her i USA i mars. Vi får fire uker på to turneringer, og det gir god tid til å hente seg mellom kampene. Dette er også mitt favorittunderlag, sa Djokovic.

Det var fjerde gang han har vunnet Miami-turneringen, og tredje gang på de fire siste årene. Serberen vant også i 2007, 2011 og 2012.

Det var også tredje gang på rad at Djokovic har slått Nadal. I oppgjør mellom de to verdensstjernene står det nå 22-18 i Nadals favør.

Nadal har 13 Grand Slam-titler, men han må fortsatt vente på sin første seier i Miami. Han tapte finalen også i 2008, 2009 og 2011. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere