RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lett match for Lillestrøm

Foto: Tor Erik Schrøder/SCANPIX
Sist oppdatert:
HamKam ser ut til å kunne få det tøft i årets Tippeliga, i hvert fall om man skal dømme etter fredagens treningskamp mot Lillestrøm.

For det var Lillestrøm som dominerte mot det nyopprykkede Hamar-laget, i en kamp hvor Steinar Pedersen markerte seg i comebacket for ”kanarifuglene”. Etter at Olivier Occean hadde sørget for en tidlig 1-0-ledelse, la høyreback Pedersen på til både 2-0 og 3-0 før pause. Etter pausen scoret Khaled Mouelhi på straffe, og kunne dermed fastsette sluttresultatet til 4-0 for de gul-svarte.

Tromsø vant
I Skarp-hallen vant Tromsø 3-2 over. Nyinnkjøpte Adriano Munoz markerte seg med en gang som en målfarlig spiss, og kunne juble over sin debut-scoring for Tromsø etter 37 minutter. Douglas Sequeira fulgte opp med et nytt mål like etter, og Tromsø kunne gå til pause med 2-0. Etter hvilen var det Tromsdalen som var mest frampå, og en stund stod det 2-2. Tromsø sa imidlertid fra om hvem som er storebror i nord da Morten Moldskred sørget for 3-2-seier åtte minutter før slutt.

Verken Sigurd Rushfeldt eller Miika Koppinen startet kampen for TIL.

Deila med debut-seier
Ronny Deila trekke et lettelsens sukk etter at hans første kamp som Strømsgodset-trener endte med 3-1-seier over Moss i Østfoldhallen.

Moss var tidlig på hugget, og gikk opp i ledelsen etter scoring av Marius Gjestrumsbakken ti minutter før pause. Etter hvilen var det derimot Strømsgodset som sørget for målene. Først scoret Fredrik Winsnes, før Thomas Sørum fikset 2-1 på straffe. Winsnes noterte seg for et mål til da han fastsatte sluttresultatet til 3-1 i drammensernes favør.

Klikk her for flere fotballnyheter
Sjekk de siste sportsnyhetene her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere