Gå til sidens hovedinnhold

Lett match for United

Selv med storscorer Andrew Johnson tilbake var Crystal Palace sjanseløse. Newcastle stilte uten Alan Shearer, men likevel var United-dominansen enorm på Selhurst Park.

CRYSTAL PALACE – NEWCASTLE 0-2: Andy Johnson har ikke scoret siden Birmigham ble slått i slutten av forrige måned. Et poeng på de tre siste kampene er det blitt etter det, og klarer man ikke å stable en målhissig Andy Johnson på banen snarest mulig, så er det ikke lenge før London-laget kan trekke inn fiskesnøret og belage seg på spill i den såkalte Championship (sic).

Newcastle stilte også redusert, og var uten en lårskadet Alan Shearer. Det betydde at angrepsduoen for anledningen besto av Patrick Kluivert og Craig Bellamy – ikke akkurat en duo som man trenger å skamme seg over.

Takk for tilliten!
Sistnevnte fikk en sjelden mulighet til å takke for plasseringen, og var en av kampens mest dominerende spillere. To ganger kunne – og burde – han ha gitt bortelaget ledelsen i førsteomgangen, først da han lobbet elegant bare for å se ballen lande oppå nettaket, deretter da han forfulgte en smart Kluivert-pasning, bare for å se Kiraly reddet mesterlig med bena.

I stedet var det spisskompanjong Kluivert som i stedet skulle få gleden av å sette inn ledermålet med en smart avslutning på nettopp Bellamys innlegg.

Da gjensto det bare ti minutter, og mens Palace kastet folk fremover i et desperat forsøk på utligning så var det Robert som spilte Bellamy igjennom, og den kompakte waliseren avsluttet knallhardt, utagbart for den ellers så gode Kiraly.

HTML EMBED
Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget