RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lett match for United

Foto: Martin Hayhow (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Selv med storscorer Andrew Johnson tilbake var Crystal Palace sjanseløse. Newcastle stilte uten Alan Shearer, men likevel var United-dominansen enorm på Selhurst Park.

CRYSTAL PALACE – NEWCASTLE 0-2: Andy Johnson har ikke scoret siden Birmigham ble slått i slutten av forrige måned. Et poeng på de tre siste kampene er det blitt etter det, og klarer man ikke å stable en målhissig Andy Johnson på banen snarest mulig, så er det ikke lenge før London-laget kan trekke inn fiskesnøret og belage seg på spill i den såkalte Championship (sic).

Newcastle stilte også redusert, og var uten en lårskadet Alan Shearer. Det betydde at angrepsduoen for anledningen besto av Patrick Kluivert og Craig Bellamy – ikke akkurat en duo som man trenger å skamme seg over.

Takk for tilliten!
Sistnevnte fikk en sjelden mulighet til å takke for plasseringen, og var en av kampens mest dominerende spillere. To ganger kunne – og burde – han ha gitt bortelaget ledelsen i førsteomgangen, først da han lobbet elegant bare for å se ballen lande oppå nettaket, deretter da han forfulgte en smart Kluivert-pasning, bare for å se Kiraly reddet mesterlig med bena.

I stedet var det spisskompanjong Kluivert som i stedet skulle få gleden av å sette inn ledermålet med en smart avslutning på nettopp Bellamys innlegg.

Da gjensto det bare ti minutter, og mens Palace kastet folk fremover i et desperat forsøk på utligning så var det Robert som spilte Bellamy igjennom, og den kompakte waliseren avsluttet knallhardt, utagbart for den ellers så gode Kiraly.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere