Gå til sidens hovedinnhold

Lett match på Biri?

Høykapable Runrig tror vi er en ”mil” bedre enn sine konkurrenter i et for ham billig lunsjløp på Biri i dag!

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Vi byr på to bankere
V65 Axevalla: Vi stoler på Sveriges to mestvinnende kusker
V4 Eskilstuna: Treffer vi igjen?
Oddstips: Oppturen fortsetter for Modo

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Biri og Eskilstuna i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit), og på kvelden er det Forus med dobbel V5 og Axevalla i Sverige med V65-spill som gjelder. Vi har tips til alle stevnene i dag, og på på Biri spiller vi banker på en krabat som har alt for lite penger på seg i forhold til faktisk kapasitet.

Vi snakker da om 7 Runrig i den femte avdelingen, og med løp i kroppen etter meget lang pause, tror vi 6-åringen er klar til å klatre øverst på pallen i dag. Hesten stod for en solid innsats til tredje på flotte 15.7 full vei på en litt sugen bane i den siste starten (avsluttet strålende siste 300 når luken kom fra tredje innvendig), og han var da kun slått av gode hester som Impressive Joe og Constantin W.

Støter ikke på hester i nærheten av slikt kaliber i dette løpet, og når startkjappe 3 King Volo kommer ut etter litt pause, bør kusk Olav Mikkelborg være veldig fornøyd med å få ryggen på favoritten i dag. Fra spiss kan vi ikke helt se for oss at Love You-sønnen taper dette løpet, og under fine forhold i dag er trolig Holm-traveren moden for å kunne gå en lav 14-tid full vei (og da er han i så fall alene på valen til slutt).

Vår rangering V5-5: A: 7 B: 6-9-3-11-2-10 C: 5-4-12-1-8

Innleveringsfrister Biri
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 2100 meter autostart
Et litt åpent kaldblodsløp innleder denne rebusen (vi synes dog at tre hester hever seg litt over mengden), men en grei favoritt skal 4 Juniorprinsen være snakk om. Klart best på kapasitet, men 4-åringen er ikke stø på beina. Slo på galoppen også i den siste starten, og da kunne han ikke bli bedre enn tredje på 29.0 over en sprint. Topp vinnersjanse feilfri, men vi må gardere.

Nærmer seg en seier gjør 5 Engtun Blesen, og den kan fort komme her. Galopperte vekk en plass helt i toppen inn mot den siste svingen i den siste starten (femte på 29.3 over en sprint), og i den nest siste starten avsluttet han voldsomt fint til sølv på 30.3 full vei i et V75-løp. Varslet form i de to siste starten har 9 Næskvikk gjort, og 6-åringen er sikret et fint opplegg underveis i fra dette sporet.

Vår rangering V5-1: A: 4 B: 5-9-8-2 C: 10-11-1-3-6-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester støter vi på i den andre avdelingen, og vi kan ikke med vår beste vilje få øye på mer enn fire vinnerkandidater (løpet teller kun syv deltagere). Det kan dog holde med å krysse av for to hester, og perfekt til i dette løpet står 1 To Dare Is To Do (nå strøket!). 4-årshoppa er matchet i tøffe årgangsløp hele veien nå på slutten, og i den siste starten ”knakk” hun nakken fra tet etter tøff 11-åpning på løpet. Klart enklere i mot i dag, og Fast Photo-datteren kan fort lede dette løpet rundt om, på sin optimale distanse.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en praktfull 20-oddser i V5-1 på Biri

En tøff utfordrer til slutt kan dog 7 Marco Zoot vise seg å bli, og 6-åringen fortjener å få en seier nå. Gått en rekke sterke løp i ny regi nå på slutten, og i den siste starten var det ikke langt unna at Johansen-travern fikk fatt i tetløperen Shiraz J.C. til slutt. Formkurven peker således kun en vei, og i dag blir han kuskeforsterket med Tom E. Solberg. Kapasiteten er ikke så verst på duoen 3 Power Pigen (avsluttet flott til femte i den siste starten, og løp i kroppen har normalt gjort godt) og 6 Galliano (uviss form etter lang pause), og begge krysses på våre to største spilleforslag.

Vår rangering V5-2: A: 7 B: 3-6 C: 2-5-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
I dette varmblodsløpet i den tredje avdelingen er det ikke mange vinnerkandidater, og en naturlig favoritt må 8 Lass Labero være snakk om. Det gikk litt på stumpene til slutt ved triumfen på 16.8 full vei i den siste starten, men vi tror 5-åringen vil fungere langt bedre på dagens arena (ofte slik med hester som plundrer litt med aksjonen). Det er full form på stallhestene til Erik Killingmo om dagen (vant to V75-løp på Leangen på lørdag med lånekusker), og den dyktige treneren kan selv fort sitte bak en vinner i dag.

Uforandret fin form holder 5 Sergeant Silk (sølv på 16.0 over en sprint i den siste starten), og selskapet er ikke verre enn at 8-åringen er seiersaktuell. Hesten har gått fine løp hele veien på dagens arena nå på slutten, og i den nest siste starten ble det seier på 17.8 full vei. Formen på 3 Christopher Boko er litt uviss etter litt pause, men kapasiteten er veldig fin på denne 3-åringen. Tredje på fine 17.0 full vei bak gode Vasadu i den nest siste starten, og da er det klart enklere i mot i dag.

Vår rangering V5-3: A: 8 B: 5-3-7 C: 1-4-2

HTML EMBED

V5-4, 1609 meter autostart
Et litt uggent sprintløp for kaldblodshester venter oss i den fjerde avdelingen, og vi kan fort få en smell. Vi garderer således bredt, og på vårt største spilleforslag stryker vi ingen. Fin form holder 5 Nito Nicklas, og i den siste starten ble det seier på 31.2 full vei i billig lag. Ikke voldsomt mye tøffere i mot i dag, og sprint er trolig bare en fordel.

Vondt for å vinne løp har 1 Tronga Gutten, men en finere oppgave enn dagens får ikke 4-åringen. Toer i mål sist (men disket), og med klaff på løpet (står i fare for å bli overflydd ned startsiden), kan Bokli Eld-sønnen ta livets første triumf i dag. Speedige 4 Karmøy Juni er livsfarlig med rett opplegg underveis (må gå i rygger i det lengste), og 4-årshoppa bekreftet form ved å vinne på 32.3 full vei i den siste starten.

Uforandret fin form holder 9 Solberg Rasken, og 5-åringen får en fin reise i fra dette sporet. Toer på 31.2 full vei i den siste starten, og dagens korte distanse skal vær en fordel. I outsidergruppen finner vi 6 Trons Tyr (habil sprinter på sitt beste), 7 Even Scott (fin form, og Tom E. Solberg opp igjen), 10 Gulheim Raia (bra sist) og 11 Samayta (stigende form, og ny kusk Lars A. Kolle er spennende nok).

Vår rangering V5-4: A: 5 B: 1-4-9-6-7-10-11 C: 2-3-8-12

Kommentarer til denne saken