*Nettavisen* Sport.

Lett spill i lunsjen?

Foto: hesteguiden.com

Bankeren vår i lunsjen på Momarken har en helt riktig oppgave foran seg denne mandagen, og vi tror en etterlengtet seier kommer i dag. Sjekk våre lunsjtips her.

23.07.12 12:12

Sportspills meny mandag:
V65 Skellefteå: Jackpot med 1,5 million ekstra i sekserpotten
Dobbel V5 Klosterskogen: Herman regjerer i Skien
Oddstips: Mye jobb for Rosenborg

Etter en hektisk helg med V75 både lørdag og søndag og trav også både i Orkdal, på Biri og på Sørlandet søndag, er det nok å henge fingrene også denne mandagen. Med V4 fra Lindesberg, lunsjtrav fra Momarken, dobbel V5 fra Klosterskogen og en svært jackpotomgang i V65-spillet fra Skellefteå i Nord-Sverige er det rikelig med muligheter til å vinne penger.

På Momarken byr vi på en banker som ikke har vunnet løp i år, men som har varslet gryende storform i det siste. Vi snakker da om 2 Ulixes i V5-5 som er seiersløs så langt i år, men normalt skal det dreie seg om en topp vinnersjanse for 4-åringen til dyktige Trond Anderssen denne gangen. Angus Hall-sønnen har sett finere og finere ut for hvert løp han har gått i år, og oppgaven i dag er skreddersydd.

I den nest siste starten gikk han en strålende sisterunde i V75 der gode Sir John vant, og i den siste starten var det seieren som gikk fløyten på galopp. Nå er det snakk om et billig lunsjløp, og i en feilfri utgave tror vi det er snakk om en vinner. Sporet er perfekt i dag og kusk Gunnar Austevoll er stødig makker, og da trår vi til med et bankerspill.

Vår rangering V5A-5: A: 2 B: 8-5 C: 4-3-10 D: 6-1-9-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5A-1
3 Gershwin virker som en bra traver i grunnlaget sitt etter det undertegnede har sett av hesten i sine løp i Tyskland, men muligens trenger nykommeren i regi Steinar Holm et løp i kroppen etter lang pause. Love You sønnen virker travsikker og sterk, og fra et bra spor skal han regnes tidlig.

4 Tonus De L`Isac kommer ut etter lang pause, men dette er en hest som viste fin kapasitet i fjor. Virket litt uferdig som 4-åring, men når stall Goop nå sender han til start igjen regner vi med å få se en forbedret utgave.

9 Royal Chocolate er en spennende hest i dette feltet, og vi synes at fjerdevalget i spillet bør krysses tidlig. Good As Gold-sønnen har gjort to starter etter lang pause, og det er noen fryktelig opphentinger denne hesten har gjort etter galopper. Baksporet tror vi bare en en fordel med tanke på et feilfritt løp, og kusk Ole-C. Kjenner kan fort sitte bak en vinner her. 2 Thai Elegance gjør jevne fine løp hele tiden, og fra et perfekt spor skal 5-årshoppa regnes tidlig.

Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 4-9-2 C: 6-8-1-7-5-11-12-10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V5A-2
1 Røstekongen var ute i et tøft V75-løp nå på lørdag, men da ble det galopp. Klart enklere i mot i dag, og hvis ikke dagens oppgave kommer for tett på den foregående så skal det være snakk om en topp vinnersjanse. Røste Bo-sønnen blir dessuten kuskeforsterket med Gunnar Austevoll, og da er Arvesen-traveren i de beste hender.

6 Juniorprinsen er en god hest i grunnlaget sitt, og mot ikke alt for skarp motstand skal det kunne dreie seg om en topp vinnersjanse på ny for Steinseth-traveren (vant et sprintløp på fine 27.6 i den siste starten). 5 Balderina har stor kapasitet, men hun sliter med litt dårlig stridsmoral. Mikkelborg kan melde om at hun fungerer fint i trening , og dersom 5-årshoppa har stått opp på rette foten er hun ikke ueffen.

Vår rangering V5A-2: A: 1 B: 6-5-3 C: 4-7-2

HTML EMBED

V5A-3
9 Yankee Blueblood var ok i debuten til fjerde på 16.9 full vei, og etter treningsrapportene å dømme vil 3-åringen fremstå i en forbedret utgave etter litt pause i dag. Normalt er slike hester som dette overlegne når de gjester lunsjtrav i Norge, og fra en perfekt utgangsposisjon kan Goop selv bestemme når han vil kjøre frem.

Helt perfekt til står også favoritten 2 Shocking Victory, og i en feilfri utgave skal Søvik-traveren regnes som en seriøs vinnerkandidat. Hoppa gikk fint etter galopp i den siste starten i et løp gode Walk For Life vant, og da er det litt enklere i mot denne gangen.

5 Pine King L blir alltid mye betrodd all den tid han har en avstamning som lukter gull (med travdronningen Queen L. som mor og Pine Chip som far), men 4-åringen har foreløpig ikke levd opp til forventningene. Det skorter foreløpig litt på fart til å matche de beste i grunnlaget sitt, men han er sterk (og da er dagens lange oppløp en fordel).

6 Fame`s Axis har tre strake triumfer, men det er litt opp til bevis mot klart skjerpet motstand for 4-åringen denne gangen. Vi tror ikke dette er snakk om noen stor stjerne, og vi blir litt overrasket dersom den fjerde strake triumfen sitter.

Vår rangering V5A-3: A: 9 B: 2-5 C: 6-3-1-4 D: 7-8

V5A-4
2 Sarpsfoss fikk en fortjent en seier nå på fredag på Axevalla, og det var bare litt trist at vi Nordmenn ikke fikk spilt formbomben til hele 7 ganger pengene i vinnerspillet. Nå er det tilbake i Norge Killingmo- traveren skal prøve å vinne løp, men selv om det er snakk om lunsjtrav så møter han faktisk hester som holder meget bra klasse. Fra tet er uansett Sarpsfoss snakk om hesten å fange til slutt, og vi tror på en topp vinnersjanse.

4-åringen 8 Briskeby Rauen står vanskelig til på en oppjaget sprint (galoppfaren øker da trolig betraktelig), men han er en av de bedre i feltet på kapasitet. 9 Ingerøvin tok en etterlengtet seier for stall Antonsen i den siste starten på flotte 25.1 over dagens distanse, og muligens har fighteren fra Østfold (Cato Antonsen) nå funner en ny formtopp på stallhestene (etter at det har gått litt trått en periode).

Vår rangering V5A-5: A: 2 B: 8-9 C: 1-6-7-5 D: 3-4

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.