RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Lett-tjente penger på Biri?

Sist oppdatert:
Ja, vi syntes det er snakk om to klink vinnere ved Mjøsa`s bredder i kveld, og satser på at vi kan tjene fine penger på samlebonger!

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Hevdet seg med bravur mot de beste i årgangen hele veien har 4 Baltic Dream gjort, og mot passende motstand etter litt pause, tror vi det dreier seg om en klink vinner i V5-5. Det er tetgaranti på den svært startkjappe Dream Vacation-sønnen, og dette løpet leder 4-åringen rundt om. Treningsrapportene er positive, og Anderssen-traveren bokfører her etter alt å dømme årets tredje triumf.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Vel så god tro har vi på at 1 Norheim Lett bruker samme oppskriften i den tredje avdelingen, og i likhet med førstnevnte får neppe Elding-sønnen en finere oppgave enn dagens. 6-åringen har havnet litt feil på det ved flere anledninger nå på slutten, men i kveld tror vi det skal godt gjøres å hente en lengde på Schem-traveren ned startsiden, og da skal i så fall vinnersjansene være svært gode fra spiss.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Tre strake triumfer har 1 Jarli Eld innledet med, og Bokli Eld-sønnen står her lekkert til på ny. Vi likte dog ikke helt aksjonen til slutt sist, og en hest som 2 Huserapp kan uansett bli tung å stå i mot til slutt. Sistnevnte avsluttet i overlydsfart etter tidlig galopp sist, og Moe Odin-sønnen virker til å være av den litt tøffere typen. Det skal godt gjøres å hente tillegg på disse to, og vi er rimelig trygge på at vinneren er nevnt.

V5-2: Litt småskummmelt, og vi garderer bredt. En veldig spennende start gjør 2 Milliondollar Baby D, og Chipmate-datteren er sikkert som flere av de øvrige hestene som kommer opp fra Danmark litt bedre enn grunnlaget sitt. Spor og distanse er trolig midt i blinken, og vi ser ikke bort i fra at 5-årshoppa innleder med seier i sitt nye hjemland.

V5-4: Tre hester skiller seg klart ut, og best på kapasitet er 3 Strong Forte. Love You-sønnen er dog alt annet en stabil, men i en feilfri utgave er 4-åringen hesten å slå. Stabilt fine takter har 10 Mc Laren vist nå på slutten, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for Soir Des Tibur-sønnen. 7 Thai Black Wonder har blitt matchet i tøffe lag nå på slutten, og det er litt enklere i mot for Stumberg-traveren ved denne anledningen.

Ekspertforslag
Til en oversiktlig V5A-rebus på Biri har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 300 og 900 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Samtlige forslag er samlebonger, og vi forsøker her å kamme hjem V5`en hhv 5, 10 og 15 ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere