*Nettavisen* Sport.

Lett-tjente penger på Biri?

Foto: hesteguiden.com

Ja, vi syntes det er snakk om to klink vinnere ved Mjøsa`s bredder i kveld, og satser på at vi kan tjene fine penger på samlebonger!

23.10.09 10:06

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Hevdet seg med bravur mot de beste i årgangen hele veien har 4 Baltic Dream gjort, og mot passende motstand etter litt pause, tror vi det dreier seg om en klink vinner i V5-5. Det er tetgaranti på den svært startkjappe Dream Vacation-sønnen, og dette løpet leder 4-åringen rundt om. Treningsrapportene er positive, og Anderssen-traveren bokfører her etter alt å dømme årets tredje triumf.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Vel så god tro har vi på at 1 Norheim Lett bruker samme oppskriften i den tredje avdelingen, og i likhet med førstnevnte får neppe Elding-sønnen en finere oppgave enn dagens. 6-åringen har havnet litt feil på det ved flere anledninger nå på slutten, men i kveld tror vi det skal godt gjøres å hente en lengde på Schem-traveren ned startsiden, og da skal i så fall vinnersjansene være svært gode fra spiss.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Øvrige vurderinger
V5-1: Tre strake triumfer har 1 Jarli Eld innledet med, og Bokli Eld-sønnen står her lekkert til på ny. Vi likte dog ikke helt aksjonen til slutt sist, og en hest som 2 Huserapp kan uansett bli tung å stå i mot til slutt. Sistnevnte avsluttet i overlydsfart etter tidlig galopp sist, og Moe Odin-sønnen virker til å være av den litt tøffere typen. Det skal godt gjøres å hente tillegg på disse to, og vi er rimelig trygge på at vinneren er nevnt.

V5-2: Litt småskummmelt, og vi garderer bredt. En veldig spennende start gjør 2 Milliondollar Baby D, og Chipmate-datteren er sikkert som flere av de øvrige hestene som kommer opp fra Danmark litt bedre enn grunnlaget sitt. Spor og distanse er trolig midt i blinken, og vi ser ikke bort i fra at 5-årshoppa innleder med seier i sitt nye hjemland.

V5-4: Tre hester skiller seg klart ut, og best på kapasitet er 3 Strong Forte. Love You-sønnen er dog alt annet en stabil, men i en feilfri utgave er 4-åringen hesten å slå. Stabilt fine takter har 10 Mc Laren vist nå på slutten, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for Soir Des Tibur-sønnen. 7 Thai Black Wonder har blitt matchet i tøffe lag nå på slutten, og det er litt enklere i mot for Stumberg-traveren ved denne anledningen.

Ekspertforslag
Til en oversiktlig V5A-rebus på Biri har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 300 og 900 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Samtlige forslag er samlebonger, og vi forsøker her å kamme hjem V5`en hhv 5, 10 og 15 ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.