Gå til sidens hovedinnhold

Lett videre i EM

Norske rohåp med seier i forsøksheatet.

Den norske dobbeltsculleren med Kjetil Borch og Nils Jakob Hoff tok seg enkelt videre til semifinale i ro-EM i Sevilla fredag.

Duoen tok en klar seier i sitt forsøksheat og var over fem sekunder foran toeren. I fjor tok Borch og Hoff EM-bronse, mens de kom på sjuendeplass i OL.

I dobbeltsculler lettvekt tok Are Strandli og Kristoffer Brun seg direkte til semifinale. De vant heatet sitt med nesten fire sekunder. I London-OL kom de på niendeplass.

Tale Fiskerstrand Gjørtz ble nummer to i sitt singlesculler-heat og er klar for semifinale.

Hun var et drøyt halvsekund bak heatvinner Natalia Dovgodko fra Ukraina. De tre beste gikk til semifinale.

Trude Meyer og Hanna Gailis Inntjore må ro oppsamling i toer for kvinner etter annenplass i forsøket.

I firer for menn må Bjørn Jostein Singstad, Aleksander Berntsen, Kris Cato Tohn og Hans Gunnar Grepperud ut i oppsamlingsheat. De endte nest sist i forsøksheatet sitt. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken