- Det var ingen skader på beinet, hvilket vi var bekymret for, og heller ingen seneskader, sier en lege i det spanske tennisforbundet ifølge Daily Telegraph.

Det betyr at Rafael Nadal bør være «fit for fight» til kvartfinaleduellen mot Mardy Fish onsdag ettermiddag.

Spanjolen måtte få behandling underveis i kampen mot Juan Martin Del Potro i forrige runde og fryktet opprinnelig at han hadde brukket et bein i venstrefoten. Han trente som normalt tirsdag kveld, på bane tre sammen med Evan Hoyt, en 16 år gammel walisisk junior som plutselig var omgitt av veldig mange tilskuere.

- Det er ingen risiko. Jeg tror ikke at han vil få noen problemer. Han får fysioterapi og teiper ankelen for å støtte ham i enkelte bevegelser som gir ham smerte, sier legen.

Storbritannia har ventet lenge på sin neste Wimbledon-mester og årets håp er som vanlig Andy Murray. Skotten møter spanjolen Feliciano Lopez i kvartfinalen, en kamp han bør vinne, men må forbi Rafael Nadal i semifinalen før han eventuelt er finaleklar. Forutsatt at Nadal ikke taper mot Mardy Fish, noe som eventuelt vil være en sensasjon.

Dersom Nadal hadde trukket seg på grunn av skaden, hadde veien til finale plutselig ligget nokså åpen for Murray.

Hvis alle favorittene vinner onsdagens kvartfinaler, vil Wimbledon for første gang siden 1995 få se alle de fire toppseedede spillerne i semifinalene.

Onsdagens kvartfinaler spilles slik:
På centrecourten:
Kampstart 14: Jo-Wilfried Tsonga (FRA, 12) - Roger Federer (SUI, 3)
Deretter: Andy Murray (GBR, 4) - Feliciano Lopez (ESP)

På bane 1:
Kampstart 14: Bernard Tomic (AUS) - Novak Djokovic (SRB, 2)
Deretter: Rafael Nadal (ESP, 1) - Mardy Fish (USA, 10)

HTML EMBED