RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lettet Hoset

(FOTO: TOR YTTRI/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Magne Hoset følte forventningspresset fra publikum før kampen mot Odd Grenland, men etterpå senket han skuldrene og pustet lettet ut. Les også: - Vi er ikke bedre

AKER STADION (TV2 Nettavisen): - Jeg innrømmer at jeg har følt et visst press, men det gikk heldigvis bedre enn jeg fryktet. Men min beste kamp i Moldetrøya var det likevel ikke, sier en tydelig fornøyd Magne Hoset etter sin første kamp på Aker Stadion siden han forlot Molde for to år siden.

Kunne scoret

Hoset leverte en solid første omgang, og viste frem den teknikken og hurtigheten publikum hadde kommet for å se, og han serverte også frisparket som Pape Pate Diouf scoret sitt andre mål på. I tillegg hadde Hoset selv en stor mulighet til å komme på scoringslista, men skuddet hans ble reddet av Odd-keeper Jarstein.

- Det var litt bittert akkurat det der ja, hadde vært gøy å fått med meg en scoring også, sier Hoset, men ser ikke altfor deprimert ut av den grunn.

Ikke langt opp til teten

Nå føler Hoset at ei bør er tatt av skuldrene hans, og han ser lyst på tabellsituasjonen.

- Med en dårlig kamp i dag hadde nok skuldrene mine vært høyere. Nå ser jeg fram til kampen mot Tromsø, med et bra resultat der er det plutselig ikke så langt opp til teten av tabellen for vår del, konstaterer Magne Hoset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere