*Nettavisen* Sport.

Lettkledd Riise på homseside

Flere titalls bilder av Liverpool-stjernen John Arne Riise med lite tekstiler har havnet på en nettside for homofile.

29.03.05 12:34

(SIDE2): Nettsiden som har lagt ut bilder av en lettkledd Riise, spesialiserer seg på bilder av lettkledde mannlige kjendiser.

Siden inneholder flere tusen bilder av lettkledde skuespillere, fotballspillere og popstjerner. Bildene av Riise i bar overkropp ligger inne på siden over lettkledde fotballspillere.

Der er Riise i selskap med flere titalls andre fotballstjerner i verdensklasse. Men Liverpool-spilleren er den eneste nordmannen som har egen fotomappe.

På den bristiske nettsiden sexymalecelebs kan man laste ned flere titalls bilder av den norske Liverpool-stjernen. Fellesnevneren for nesten alle bildene er at Riise er i bar overkropp. Totalt ligger 24 bilder av Riise ute på nettsiden.

- Ikke homse-ikon i Norge
- Meg bekjent er ikke Riise noe homseikon her i landet. Men jeg vet ikke hva han er i England, sier Christian Bjørnæs, ansvarlig redaktør og daglig leder i homsemagasinet Blikk til TV 2 Nettavisen.

Bjørnæs har ikke selv sett den aktuelle siden.

Den fotballspilleren som har flest bilder i mappen sin på nettsiden, er Manchester United-spilleren Alan Smith.

Nettstedet har lagt ut hele 284 bilder av ham fordelt over flere mapper. ”Sexy/Shirtless” heter en av mappenes hans, som inneholder 67 bilder.

Klikk på bildet for å forstørre.

Andre populære lettkledde spillere er David Beckham og Ronaldo.

Videobilder
I tillegg til fleres tusen bilder av lettkledde menn, har nettstedet også lagt ut flere videoer. De må man skaffe seg abonnement på, for å få tilgang.

Her er også flere sportsklipp, blant annet når fotballsplillere kysser hverandre på munnen.

Nettstedet skal ikke innholde bilder av nakne personer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag