RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lettløst på Øvrevoll?

Sist oppdatert:
Vi spiller uten bankere i torsdagens V5 på Øvrevoll.

Tipsene til Øvrevoll er utarbeidet av Hans Petter Eriksen.

Polar Mile Cup er hovedløpet denne kvelden, og selv med bare seks hester i programmet blir det et spennende oppgjør. V5-1 Scandic Derby Trial og i V5-3 Polar Cup er oversiktlige løp hvor det er nok med to eller tre hester. Derfor velger vi å gå for et forslag uten banker denne løpsdagen.

Les også:Bjørnen er sterkest

Oddstips 1:Gutan spiller heavy Metall

Oddstips 2:Aalesund får heteslag

V5-1
1 Jubilance blir favoritt etter fire strake seiere. Har også vist at han takler distansen. Møter igjen 5 Old Pal som han har slått med henholdsvis en og tre lengder de gangene de har møttes. Trener Niels Petersen har hatt sykdom på stallen, men etter flere vinnere i det siste virker det som hestene hans er tilbake i form. 5 Old Pal har også fått på seg blinkers denne gangen, og det kan skjerpe han noe. Tar man med 2 Avon Pearl også, burde man være helt sikker i dette løpet men i et normalt løp skal han ikke kunne true de to førstnevnte.

Rangering: A: 1 - 5 B: 2 C: 3 - 4

V5-2
Dette løpet står mellom 4 Mahogny Man og 5 Show of Faith. Begge har forbedret seg sakte men sikkert og den eneste som kan blande seg inn i er 1 One, men da skal han forbedre seg en del.

Rangering: A: 4 – 5 B: 1 C: 8 - 3 D: 2 – 6 - 8

OBS! 5 Show of Faith ble strøket etter at dette tipset ble satt opp.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3
2 Giant Sandman skulle normalt være en sikker vinner etter tre seiere av tre mulige i år. Men han gikk ikke helt optimalt i sin siste start og møter nå gode 1 Silver Ocean. 1370 meter kan være litt i korteste laget for Silver Ocean, men han var tredjehest over 1400 meter i Dubai i vinter, kun slått med tre lengder av gode African Story. 5 Tertio Bloom er en meget habil hest som gjør sin første start på Øvrevoll. Hans fleste løp har vært på dirt track, men har blant annet vært annenhest i Täby Open Sprintchampionship. Er en meget god hest og skal ikke glemmes.

Rangering: A: 2 - 1 B: 5 – 6 C: 3 – 4

V5-4
Et åpent sprintløp hvor vi gir 9 Red Eishin vinnertipset. Har kun startet to ganger i år, men viste at formen er god i siste start. 8 Majestic Maxx var annen etter Edge of Eternity i siste start, og det kan være godt nok da han møter litt enklere hester i dag. 13 Vortex har endelig funnet ut av det og har vunnet de to siste startene . 7 Bittersweet går sjeldent et dårlig løp og har igjen en mulighet. 2 Mooroland Boy har vært brukbar i år og er ute på sin spesialdistanse.

Rangering: A: 9 – 8 – 13 - 7 B: 1 – 2 – 14 – 6 - 3 C: 4 – 11 – 5 - 12 – 10- 15

V5-5
10 Hot Wing har gått flere gode løp denne sesongen, men mangler en seier. Med fire kilo vektlettelse på ryggen kan det gå veien. 8 Marked By Zorro har også gått jevnt og bra i år og var knepent slått siste løpsdag. 7 Dramatic Act har fire annenplasser i år i godt selskap. Vinner snart. 11 Dispol Snapper har ikke startet i år, men viste veldig god form i fjor med tre seire, tre annenplasser og en tredjeplass i sine syv starter.

Rangering: A: 10 – 8 – 7 - 11 B: 9 – 13 – 2 – 1 – 5 - 3 C: 4 – 15 – 14 – 12 - 6

OBS! 11 Dispol Snapper ble strøket etter at dette tipset ble satt opp.

Tips øvrige løp
Løp 1 –8 Sweet as Candy gikk urutinert i debutløpet men ble allikevel annenhest. Regner med at hun har lært en del etter det og må regnes helt i toppen. 10 Just Magic gikk godt første gang ut og ble tredje. 11 Rock the Boat er første avkom etter Miss the Boat og går brukbart i trening.

Løp 2 – 10 Accomplished har gått et par gode løp på Klampenborg i år og må ha en stor sjanse her. 5 Hope on Earth var slått med fire lengder av Otama Obama i siste start. Det kan holde til en plassering. 2 Rago må snart vise form. Trippelplass er mulig her.

Løp 8 – 1 Silke vant greit forrige uke og kan gjenta bedriften. 12 Emma vant over distansen i siste start og er med i teten. 8 Pecoiquen gikk et

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere