Gå til sidens hovedinnhold

Lever endelig opp til stjernestempelet

Rick Nash har scoret sju mål på sine åtte siste kamper.

NY RANGERS - WASHINGTON 4-1:

Mats Zuccarello og New York Rangers har vunnet seks av sine sju siste kamper. Det skyldes ikke minst at keeper Henrik Lundqvist har funnet seg selv igjen.

Nå er også Rick Nash tilbake i rollen som Rick Nash.

Kanadieren scoret to av målene i 4-1-seieren mot Washington Capitals natt til mandag og står dermed med sju mål på sine åtte siste kamper.

Det er akkurat dette han ble hentet til Broadway for.

- Puckene går i mål nå. Av og til gjør de ikke det og da sliter du. Jeg fikk likevel nok av sjanser da jeg ikke scoret. Akkurat nå går de bare i mål, sier Nash ifølge NHL.com.

Nash satte inn 1-0 etter bare 1,10 minutter spill i Madison Square Garden. Han økte til 2-0 i slutten av første periode, mens Derek Stepan la på til 3-0 før den første pausen.

I andre periode reduserte NHLs toppscorer, Alexander Ovetsjkin, til 1-3 før Ryan Callahan satte inn 4-1.

Nå som både Nash og Lundqvist er tilbake i form, er også New York Rangers tilbake som et veldig godt hockeylag. Det gir for øvrig også Norge enda en spiller å se opp for i Sotsji. Nash er nemlig en del av Canadas OL-lag.

New York Rangers har i løpet av januar klatret til andreplass i Metropolitan Division og femteplass i den østre avdelingen.

Det skiller nå fem poeng ned til fjerdeplassen i Metropolitan, noe som betyr at man ligger godt an til å klare en plass i sluttspillet, selv om lagene bak har to-tre kamper til gode på Rangers.

Mats Zuccarello gikk poengløs av isen mot Washington. Nordmannen viste herlig offervilje da han blokkerte et skudd. Pucken traff ham et sted som ofte er smertefullt for menn, og det så ikke bra ut da han forlot isen, men 26-åringen fra Oslo kom tilbake senere i kampen.

New York Rangers spiller natt til onsdag mot New York Islanders og natt til fredag mot St. Louis Blues. Deretter venter utendørskampen mot New Jersey på Yankee Stadium søndag 26. januar. Nettavisen er til stede på både den kampen og utendørskampen mot New York Islanders tre dager senere.

Se høydepunktene her (med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no):

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken