Gå til sidens hovedinnhold

- Lewandowski blir i Dortmund

Dortmund-spissen har fått klar beskjed fra ledelsen.

Borussia Dortmund-spissen Robert Lewandowski har lenge vært koblet til flere europeiske storklubber, og aller mest snakk har det vært om en overgang til rivalene i Bayern München.

Nå har imidlertid Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke gitt klar beskjed: Spissen blir i klubben.

- Har snakket med ham
- Robert Lewandowski går definitivt ikke til Bayern i 2013. Det er en endelig avgjørelse, sier Watzke til den tyske avisen Bild.

- Det har vi nå kommunisert til Robert og hans rådgivere, legger klubbdirektøren til.

Uttalelsen kommer bare noen dager etter at den 24 år gamle spissen fastslo at han ønsket å flytte på seg i løpet av sommeren.

- Jeg antar at jeg skifter til den klubben jeg ønsker å spille for i løpet av sommeren, sa Lewandowski tidligere denne uken, ifølge den tyske avisa.

Nå må han altså belage seg på fortsatt spill for gultrøyene neste sesong.

Kan gå gratis neste år
Det betyr samtidig at Dortmund takker nei til det som antakelig ville blitt en meget høy overgangssum for deres toppscorer, som scoret 24 seriemål i Bundesliga sist sesong. Tidligere i år ble det klart at Mario Götze forlater Dortmund til fordel for rivalene i Bayern München for en overgangssum på 37 millioner euro.

Hvor lenge den polske superspissen blir i Dortmund, er likevel et åpent spørsmål.

Lewandowskis kontrakt med klubben går nemlig ut sommeren 2014, hvilket betyr at spissen kan forlate klubben helt gratis.

MER FRA NETTAVISEN:

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken