Gå til sidens hovedinnhold

Lewandowski føler seg sviktet

- De sier én ting, så skjer det motsatte.

Robert Lewandowski er fortsatt opprørt over den behandlingen han har fått av Borussia Dortmund.

Han sier han føler seg sviktet av fotballklubben.

Årsaken er at Dortmund ikke ville frigi polakken slik at han kunne gå til rivalen Bayern München. Nå letter angriperen på sløret overfor den polske avisen Fakt.

- Folkene i klubben sier én ting til meg, men så skjer det motsatte av det vi ble enige om. Det er klart jeg føler meg sviktet, sier Lewandowski.

Han sier at Borussia Dortmund sviktet da klubben ikke opphevet kontrakten som løper til 2014. Heller ikke en solid økning av lønnen, som klubbledelsen lovet ham, er blitt noen realitet ifølge spilleren.

Polakken scoret 24 mål i Bundesliga for Dortmund sist sesong. I mesterligaen scoret han ti ganger, inklusiv alle de fire målene i den første semifinalekampen mot Real Madrid. Det er liten tvil om at han er en svært verdifull spiller for Bundesligaklubben.

Dortmund mistet midtbanespilleren Mario Götze til Bayern München for 37 millioner euro (ca. 300 millioner kroner) tidligere i sommer, og dersom også Lewandowski skulle bli borte, ville det vært en gedigen nedtur for klubben. Derfor gikk meldingen ut om at Lewandowski ikke var til salgs i år.

Neste sommer risikerer Dortmund ikke å få en krone for den polske scoringsmaskinen, for da løper kontrakten hans ut, og han kan gå dit han vil vederlagsfritt. (©NTB)

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken