– Min epoke i Bayern er over. Jeg ser ingen mulighet til å fortsette å spille for denne klubben lenger, sier Lewandowski, ifølge Fabrizio Romano.

33-åringen er for tiden på landslagssamling med Polen, og det var på en pressekonferanse mandag ettermiddag han kom med uttalelsene om fremtiden sin.

– Bayern er en seriøs klubb og jeg tror ikke de vil beholde meg, jeg vil ikke spille der lenger. En overgang er det beste alternativet. Jeg håper de ikke stopper meg, sier den polske spissen videre.

Les også: Haaland satt ut av Zlatan-ryktene: – Det er helt sinnssykt!

Overraskende uttalelse

Lewandowski sine uttalelser kommer overraskende ettersom han så sent som søndag kom med mye mindre hardtslående uttalelser om sin egen fremtid.

– Det er vanskelig å si om jeg fortsatt spiller for Bayern neste sesong. Det avhenger av flere faktorer og ikke bare hvor mye jeg vil, men også hva som skjer, sa han da til den polske TV-stasjonen Eleven Sport.

Kontrakten hans varer imidlertid frem til neste sommer, men det meste tyder nå på at 33-åringen skifter klubb i sommer.

Ifølge tyske Sky Sports fortalte Lewandowski Bayern München etter sesongens siste kamp at han ville bort fra klubben.

Kahn reagerer

Uttalelsene fra den polske spissen der imidlertid ikke til å falle i god jord innad i den tyske storklubben. Klubbtopp Oliver Kahn siteres på følgende av Sport1:

- Jeg forstår ikke hvorfor Robert har valgt å kommunisere om situasjonen på denne måten. Offentlige uttalelser som det kommer du ingen vei med, sier han.

- Robert bør vite hav han har i Bayern. Verdsettelse er ikke noe som kun går én vei, sier den tidligere keeperkjempen videre.

- Muntlig avtale med storklubb

Nå ser det ut til at han fortsetter karrieren i Barcelona.

Ifølge overgangsguru Fabrizio Romano har den spanske storklubben allerede kommet til en muntlig avtale med Lewandowski om en treårsavtale. De skal nå vente på Bayern.

Les også: Fagermo snakker ut om fremtiden: — Det er ikke i mine hender

Den polske spissen har vært en av verdens beste spillere de ti siste årene. Han gjorde seg først bemerket i Borussia Dortmund hvor han scoret 103 mål på 187 kamper og vant Bundesliga to ganger.

Ferden gikk videre til Bayern München i 2014 hvor det har blitt utrolige 344 mål på 375 kamper i løpet av åtte sesonger.

Der har han vunnet Bundesliga åtte år på rad, samt Champions League i 2019/20.