BAYERN MÜNCHEN - RED BULL SALZBURG 7-1 (8-2 sammenlagt):

Etter et skuffende uavgjort-resultat i Salzburg var Bayern München avhengig av en seier på Allianz Arena om de skulle ta seg videre til kvartfinalen, og holde liv i drømmen om sin syvende Champions League-tittel.

Robert Lewandowski var ikke interessert i å la seerne kjenne på spenningen, og banket like greit inn tre mål på kampens 22 første minutter.

Red Bull Salzburg hang aldri med etter Bayern Münchens kanonåpning, og resten av kampen ble nærmest en transportetappe for den tyske serielederen.

LES OGSÅ: Liverpool-kamp stoppet etter hendelse på tribunen

Thomas Müller gjorde et forsøk på å kopiere sin polske lagkamerat, men stoppet på to scoringer.

Hat-trick etter 22 minutter

Etter en fartsfylt åpning hvor begge lag hadde sine sjanser så var det Bayern som tok det første stikket. Lewandowski ble felt innenfor 16-meteren, og ekspederte selv ballen iskaldt i mål fra elleve meter.

Ni minutter senere ble Lewandowski nok en gang felt innenfor 16-meteren, og igjen satte han ballen i mål. 2-0 etter 20 minutter - og mer skulle det bli.

Polakken så ut til å ha fått blod på tann, og to minutter senere var han igjen på farten. Salzburgs keeper Phillip Köhn feilberegnet et gjennomspill totalt, og etter at klareringen hadde gått via Lewandowski og i stolpen kunne storscoreren enkelt sette inn hat-tricket sitt fra kloss hold.

LES OGSÅ: Nedslående Mbappé-nyhet før gigantmøtet i Champions League

Hat-tricket var Lewnadowskis andre i årets Champions League. Kun en gang tidligere har samme spiller scoret mer enn to hat-trick i samme Champions League-sesong - Cristiano Ronaldo i 2015/16-sesongen.

Målfesten fortsatte

Etter en halvtime ville Serge Gnabry også være med på leken, og satte 4-0 inn under keeper Köhn, etter at ha blitt spilt fint fri på høyresiden av Kingsley Coman.

Salzburg hang godt med i kampen de første ti minuttene, men raknet fullstendig etter at Bayern fikk den første scoringen. Bayern kunne gå til pause med stillingen 4-0, og kampen var så og si avgjort.

Hjemmelaget fortsatte å angripe etter pausen, og etter 54 minutter kunne Thomas Müller sette inn Bayerns femte mål. Den tyske ringreven mottok ballen feilvendt rett innenfor 16-meteren, vendte opp og satte ballen kontant i nettmaskene.

LES OGSÅ: Inter hadde akkurat sjokkert Liverpool. Da havnet Alexis Sanchez i fokus

Scoringen var tyskerens 225. mål for Bayern München, som kun er bak Gerd Müller og Robert Lewandowski på listen over historien mestscorende for den tyske hovedstadsklubben.

- Han er en vaskeekte Bayern München-legende, utbrøt TV 2s kommentator Espen Ween etter scoringen.

Trøstemål

Et lite lysglimt på en ellers bekmørk kveld for Red Bull Salzburg var at 18 år gamle Maurits Kjaersgaard scoret sitt første mål i turneringen.

Etter 71 minutter ble den unge dansken spilt fri på venstresiden, og banket ballen opp i nærmeste hjørne - utagbart for Manuel Neuer.

Thomas Müller så ikke ut til å bry seg om det, og satte inn sitt andre for kvelden i det 83. minutt, etter å ha blitt spilt fri i boksen av Leroy Sané. To minutter senere ønsket Sané å bli med på målshowet, og satte inn kampens åttende scoring etter å ha blitt spilt fri av Lewandowski.

Bayern München vant til slutt 8-2 sammenlagt, og er med det klar for kvartfinalene.