RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

Lewis satte banerekord, Tutta i tetsjiktet

Sist oppdatert:
Stacy Lewis fra USA satte banerekord med 63 slag og leder Evian Masters etter første dag. Suzann Pettersen er på delt 8.-plass.

Lewis ble nummer to i storturneringen i fjor og viste alvorlige hensikter om å bedre den plasseringen da hun i snitt greide birdie på annethvert hull på sin bogeyfrie åpningsrunde.

Amerikaneren var på par etter seks hull, men så fikk hun birdie på sju strake hull. Hun avsluttet med ny birdie på 17. og 18. hull. Ni slag under par gir henne ledelsen to slag foran sørkoreanske Park Hee-young.

- Det er en flott start for meg, sa Lewis, som for bare halvannen uke siden byttet til den omstridte putteren som støttes mot magen.

- Jeg har aldri før byttet putter, og jeg var veldig nervøs, men det gikk veldig bra. Alle har snakket om Ernie Els, som vant British Open med en slik putter, så det var nok lurt, sa hun.

Suzann Pettersen greide birdie på 3., 7., 8. og 13. hull og var da fire under par, men en bogey på 16. hull ødela litt. Med en 69-runde er hun seks slag bak Lewis, men like fullt med i tetstriden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere