RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Løfshus blir herresjef

Sist oppdatert:
Skal følge opp Morten Aa Djupvik og Ulf Morten Aune.

Vidar Løfshus har i flere sesonger vært en potet i landslagstrenerkabalen i langrenn. Han kom inn som medtrener på allroundlaget for herrer etter OL i Torino i 2006, ble så omdefinert til en slags koordinator mellom allround- og sprintlaget – før han i fjor havnet som koordinerende mellomledd mellom sportssjef Åge Skinstad og alle landslagstrenerne.

Nå får han igjen omdefinert sine arbeidsoppgaver, skriver Adresseavisen.

Nå blir Løfshus herresjef – altså sjef for begge herrelandslagene (allround og sprint).

- Trenerne skal ha tid til å være trenere. Det er også en klar tilbakemelding fra løperne. Dette gjelder ikke bare Morten Aa Djupvik, men også sprinttrener Ulf Morten Aune, sier Skinstad til avisen.

- Jeg skal følge opp tettere. Hvis det for eksempel er slik at Morten Aa Djupvik skal bli en tydeligere leder, er det min plikt å følge opp at han blir det, forklarer Løfshus.

At Djupvik skal bli en tydeligere leder, er noe løperne har krevd i sesongevalueringen.

- Vi har etterlyst en klarere lederstil. Morten må bli mer autoritær og lede oss på en strengere måte. Det skal ikke være tvil om at det er han som bestemmer, ikke vi løperne eller andre i apparatet rundt, sa Eldar Rønning (27) til Nettavisen i forrige uke.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere